Aplicații gratuite pentru toți oamenii care lucrează de acasă

Data publicării:

It-ul vine în ajutorul elevilor și al profesorilor. Care sunt cele mai noi aplicații  și soluții digitale gratuite pentru cei care își desfășoară activitatea de acasă, în mediul online?  

BrainPop, Nearpod, Discovery Education,  Microsoft Teams sunt doar cateva dintre cele mai accesibile aplicații pentru cei care își desfașoara activitatea de acasa, în mediul online.

De ce accesibile?

Deoarece, acestea și multe alte aplicații sunt gratuite. Ca de exemplu - Nearpod - este o platformă gratuită pentru elevi și profesori în care se pot crea tot felul de jocuri. .Este o platforma în care fiecare lecție devine interactiva.   Jocurile pot fi adaptate în funcție de dorințele elevilor sau a profesorilor. 

 BrainPop este o platformă gratuită pentru elevi și profesori și cuprinde o arie vastă de activități: muzica, desenul, științe sociale sau istorie și geografie.

 Discovery Education este o platformă în care pot fi găsite documentare sau filmulețe cu ajutorul cărora copii pot învăța despre mediu, despre planetă sau ce înseamnă viața subacvatică.

Microsoft Teams este gratuită în această perioadă de pandemie, dar din păcate, este aplicația ce mai puțin folosită în România

Dacă cele de mai sus erau aplicații care te ajută doar să vizionezi, să devii creativ și să îți dezvolți părțile artistice, ei bine marii it-isti  nu s-au oprit doar aici. Google a lansat aplicația de comunicare video-audio  Google Duo, care poate fi folosită și de grupuri de până la 8 persoane.

Fiverr - o platformă pentru toți freelancerii. Aici pot avea acces fotografii, artiști de tot felul, din toate zonele, chiar și jurnaliști. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Generatia Web


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel