Imagini tulburătoare cu Alexandru Arșinel. Problemele de sănătate l-au transformat pe actor/ FOTO

Data publicării:

Alexandru Arșinel și-a îngrijorat fanii, prin ultima sa apariție.

Alexandru Arșinel se confruntă cu mai multe probleme de sănătate, marele actor fiind recent externat din spital. În ultima vreme, acesta nu a mai avut nicio apariție în spațiul public și, tocmai din acest motiv, fanii au fost foarte surprinși să vadă cele mai recente fotografii cu artistul.

Acesta a apărut în mai multe poze ce au fost publicate pe internet, după ce a fost decorat cu Ordinul „Crucea Bucovinei, alături de Vasile Muraru. Aceasta este cea mai înaltă distincție pe care o poate oferi Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

"Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților o delegație a Arhiepiscopiei condusă de Preacucernicul Părinte Constantin Oprea, consilier cultural, s-a deplasat la București pentru a conferi domnului Alexandru Arșinel, fiu al eparhiei noastre și domnului Vasile Muraru, Director al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” din București cea mai înaltă distincție eparhială, Ordinul „Crucea Bucovinei”, întrucât aceștia au contribuit major la scena teatrului românesc, televiziune și film, înscriindu-se în panoplia marilor actori români, dar și ca cei care au susținut Biserica prin diferite intervenții ale domniilor lor în public în decursul timpului, „văzând lucrarea plină de râvnă întru promovarea dreptei credințe și cultivarea valorilor neamului strămoșesc și prețuind roadele pe care această lucrare le are în sânul comunității creștine” (text gramată Crucea Bucovinei).," este mesajul transmis de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților. 

Imaginile cu Alexandru Arșinel au stârnit reacțiile fanilor

În fotografiile postate de Arhiepiscopie, îndrăgitul actor, în vârstă de 83 de ani, pare extrem de slăbit, semn că problemele de sănătate și-au pus foarte mult amprenta asupra fizicului său. Acestea stă, de asemenea, într-un scaun cu rotile, care arată faptul că îi este extrem de greu sau poate chiar imposibil să se deplaseze. Alexandru Arșinel a încercat să schițeze un zâmbet subtil, chiar dacă se vede cu ochiul liber că acesta nu este deloc într-o formă fizică bună.

Alexandru Arșinel a fost de curând externat din spital

Alexandru Așinel s-a confruntat cu grave probleme de sănătate, în ultima vreme, când familia actorului s-a îngrijorat foarte tare cu privire la starea sa de sănătate. Acesta a fost externat din spital, după ce i s-au făcut toate investigațiile necesare, iar acum are parte de cele mai bune îngrijiri medicale.

Ajuns la vârsta de 83 de ani, pe care și-a sărbătorit-o în urmă cu puțin timp, actorul a făcut și câteva declarații, prin care a recunoscut că nu este într-o formă fizică extrem de bună, iar picioarele nu-l mai ajută aproape deloc.

"Eu fac bine și întotdeauna mi-a făcut plăcere să spun bine. Deși, de la o vreme nu mai fac chiar atât de bine. Și cu pandemia, și cu niște internări, care mi-au dat de gândit. Nu sunt prea entuziasmat de felul cum mă mișc.", a declarat Alexandru Arinel recent, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de pe Prima TV.

Care este cea mai mare dorință a actorului

"Îmi doresc ce mi-ați dorit voi, adică să fiu nemuritor. Îmi doresc să fim câteva minute împreună, că dacă facem asta înseamnă că sunt nemuritor. Îmi doresc ca teatrul meu, Constantin Tănase, să fie nemuritor, să nu aibă sfârșit.", a mai spus marele actor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel