Antonia, umilită de un fotograf celebru. Cum a reacționat vedeta: „Nu ești în cea mai bună formă”

Data actualizării: | Data publicării:

Antonia a fost la un pas de a pleca la o ședință foto, după ce Tibi Clenci i-a spus că nu e în cea mai bună formă. 

Tibi Clenci, celebrul fotograf care se află și în juriul emisiunii „Bravo! Ai stil”, a relatat un episod mai puțin plăcut, care a avut-o ca protagonistă pe Antonia. 

Celebrul Fotograf spune că avea de realizat coperta revistei In Style, cu Antonia în rol principal. Tema shootingului era prezentarea unor costume de baie și, implicit, al unui corp extrem de lucrat, ceea ce nu era cazul, la momentul respectiv, pentru Antonia. Tibi Clenci i-a spus atunci artistei că pentru acel shooting ar fi fost nevoie de mai multă musculatură, iar Antonia a interpretat remarca acestuia ca pe o jignire și a vrut să plece de la ședința foto. Acesta spune că s-a simțit foarte prost, la acel moment și că nu a dorit ca aceasta să înțeleagă că el ar considera-o „grasă” sau nepotrivită pentru acel rol. 


„Am rămas prieteni de atunci. Nu s-a întâmplat din cauza felului meu de a pune problema. Ea era afectată. Era o rumoare în jurul ei, se întâmpla ceva. Aveam de făcut un cover pentru InStyle. Aveam shooting pentru costume de baie. I-am zis, măi, Antonia, va fi nevoie de izometrie: conștientizarea fiecărui mușchiuleț. Se întâmplă să pierzi niște volume, shape-uri. Am făcut și Facultatea de Sport și știu ce înseamnă asta. Izometria era o soluție pentru a fi fit. I-am spus. Nu ești în cea mai bună formă. La ea a fost o percepție foarte rea cum că i-am zis că eu am făcut-o grasă', a povestit Tibi în emisiunea „Detectorul de minciuni', prezentată de Oana Radu.

 


 

Tibi Clenci, despre filtrele de pe rețelele de socializare și editarea excesivă a pozelor: ”Modificarea realității îți va fura și ultimul zâmbet”

 

În urmă cu ceva timp, Tibi Clenci a vorbit, într-un interviu pentru SPECTACOLA, despre fotografiile editate excesiv. 

 

SPECTACOLA: În era filtrelor de pe rețelele de socializare, ne confruntăm cu o avalanșă de poze editate.

Tibi Clenci : Suntem oameni... și mulți dintre noi, și la propriu și la figurat, purtam măști. Ne este treamă să ne arătam cu adevărat propria înfățișare. Slăbiciunile sunt momente ce trebuie îndepărtate, însă pentru aceasta ai nevoie de un colac de salvare. Descoperirea acestuia este un lucru ce ține de fiecare dintre noi.

 

„Realitatea iți vă oferi toată libertatea bucuriei”

 

SPECTACOLA: Care sunt cele mai mari greșeli, din punctul tău de vedere, în editarea fotografiilor din social media.

Tibi Clenci: Greșeala cea mai mare este aceea când o persoană din fotografia postată în social media nu mai seamănă cu cea care este în realitate.

 

SPECTACOLA: Ce gândește un fotograf profesionist când vede fotografiile „mutilate” prin filtrele care aplică machiaj, subțiază talia sau măresc șoldurile?

Tibi Clenci: Modificarea realității fară a depune un efort în a fi diferit sau diferită este un lucru ce iți vă fura și ultimul zâmbet. Daca vrei să fii altfel, apelezi la sport, iți mărești sau micșorezi volumul mușchilor și a stratului adipos. Daca dorești să fii alfel, atunci învață trucuri de make-up și astfel poți totuși ieși din casă mulțumit de tine însăți/însuți.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel