Antonia, imagine rară din adolescență. Cum arăta vedeta în timpul liceului/ FOTO

Data publicării:
Sursa foto: Antonia, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Antonia, instagram

Antonia a împărtășit cu fanii o fotografie rară cu ea, din adolescență. 

Antonia este o femeie împlinită pe toate planurile, are trei copii minunați și o carieră de succes. Ba mai mult, vedeta se bucură de o relație la care mulți doar visează cu artistul Alex Velea. Cei doi sunt îndrăgostiți până peste cap și nu ezită să își arate sentimentele în public ori de câte ori au ocazia. 

Antonia, imagine rară din adolescență

Frumoasa Antonia reușește să se mențină pe primele poziții în clasamentele care scot în evidență frumoasele din showbizul românesc și nu numai, iar până și cei care nu se dau în vânt după muzica ei sunt de părere că la capitolul fizic stă ”foarte bine”. Chiar și în adolescență, artista era extrem de frumoasă, iar ultima fotografie publicată de Antonia pe rețelele de socializare este dovadă clară. 

Astăzi, copiii din toată șara au început anul școlar, iar artista a marcat această zi cu o imagine rară cu ea, de pe vremea când era la școală. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

Cum menține în formă Antonia

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Antonia este una dintre cele mai frumoase vedete din România și nu e de mirare că imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare ajung să fie apreciate de un număr impresionant de persoane. Deși este mamă a trei copii, Antonia are un corp de invidiat și nu ezită să își pună formele perfecte în evidență ori de câte ori are ocazia. Fanii sunt impresionați de felul în care arată artista, motiv pentru care o asaltează în permanență cu complimente care mai de care.

Multe doamne și domnișoare s-au întrebat cum reușește artista să se mențină în cea mai bună formă a ei, desi a născut de trei ori și are un program foarte încărcat. Recent, Antonia a mărturisit că face foarte mult sport și are o alimentație echilibrată. 

“Am o dietă și merg la sală împreună cu Alex. Și mă mai întreabă oamenii când am timp de toate acestea. E foarte simplu! Nu e ca și cum stau toată ziua la sală, poți să îți iei o oră din viața ta. Ducem copiii la grădiniță și după ce îi ducem mergem la sală dimineața”, a spus Antonia, potrivit cancan.ro

Antonia: “Fără grăsimi, fără carne în ulei“

Artista a subliniat faptul că a renunțat la grăsimi și obișnuiește să mănânce legume și carne la grătar. 

“Fără grăsimi, fără carne în ulei. În mare parte mănânc carne la grătar, pui sau mușchi de vită, orez, cu multe legume pur și simplu. Lumea crede că trebuie să faci foamea și nu e bine. Dimpotrivă, nu funcționează așa. Cel mai bine e să ai o dietă echilibrată. Trebuie să faci și sport, să îți pui corpul în mișcare”, a mai spus artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel