Antonia se pregătește de nuntă: "Voi începe căutarea pentru rochie". Artista îmbracă rochia de mireasă după 10 ani de relația

Data actualizării: | Data publicării:

Antonia a vorbit despre nunta pe care urmează să o organizeze cu Alex Velea.

Antonia și Alex Velea urmează să sărbătorească 10 ani de relație, fiind logodiți din 2021. Aceștia au împreună și doi copii, la care se adaugă și Maya, fiica Antoniei din prima căsătorie, care petrece foarte mult timp cu familia actuală a mamei ei. Și, pentru că sunt împreună de atât de mult timp, iar relația lor a trecut deja testul timpului, cuplul celebru se gândește acum la nuntă. Acest eveniment nu va fi unul uriaș, spune Antonia, care mărturisește că în ziua cea mare îi vrea alături doar pe cei mai apropiați oameni din viața ei.

"Nu am intrat în foarte multe detalii organizatorice, știm că vrem să ne fie alături oamenii foarte apropiați. Nu ne-am gândit la locație, iar pentru rochie voi începe căutarea mai aproape de eveniment.", a declarat Antonia potrivit unica.ro.

 

Alex Velea și Antonia au scos o piesă împreună: „Am dat startul verii” VIDEO

Ce spune Antonia despre conflictele din relația cu Alex Velea

Chiar dacă se iubesc extrem de mult, cuplul celor doi este umbrit, uneori, și de certuri. Acestea trec repede, spune artista, datorită faptului că sentimentele dintre ei sunt mai presus decât orice mică neînțelegere.

"Suntem geloși în limita „plăcută”, aceea în care îți pasă de celălalt, nu în zona agasantă a geloziei.


Micile conflicte nu apar de la lucruri serioase, ci de la lucruri banale și, de regulă, se sting repede, pentru că ne dăm seama că nu sunt importante și că poate oboseala și-a spus cuvântul.", a mai spus Antonia.

Antonia se îmbracă de la Second Hand. Artista recunoaște că își cumpără haine purtate: „Mi se par mai cool”

Când au avut cei doi cele mai mari momente de cumpănă

Se pare că începutul relației a adus pentru cei doi și cele mai mari provocări, Antonia mărturisind faptul că atunci au existat mai multe momente de cumpănă. Aceștia erau extrem de criticați de fani în acea perioadă, lucru care le-a afectat într-o măsură destul de semnificativă relația.

"Au fost momente delicate la început, când multă lume specula și făcea comentarii deplasate, când eram urmăriți și judecați pentru orice. Acest lucru afecta relația noastră. Dar ne-am dat seama că iubirea noastră e mai importantă și am reușit să depășim orice obstacol.", a mai declarat vedeta.

Cum se înțelege artista cu părinții lui Alex Velea

Când vine vorba despre părinții iubitului ei, Antonia spune că are o relație foarte bună cu aceștia. Mai mult, ei reprezintă și un sprijin foarte important în creșterea copiilor.

"Mă înțeleg foarte bine cu ei, ne sunt aproape, ne ajută cu copiii, le suntem recunoscători și le mulțumim. Pe vremea aceea, ei locuiau la Craiova și am fost acolo într-o vizită.", a mai spus Antonia.

De asemenea, și părinții artistei le sunt aproape celor doi, ori de câte ori au nevoie.

"Și părinților mei le mulțumim pentru tot sprijinul. Ne ajută cu creșterea copiilor, la ei stau atunci când avem filmări sau concerte. Alex i-a cunoscut pe părinții mei natural, la ceva timp după începerea relației noastre, când am simțit cu toții că e un moment bun să se întâlnească.", a mai spus Antonia.

Antonia iubește ca în prima zi: Simt fluturi în stomac și după atâția ani



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel