Antonia iubește ca în prima zi: Simt fluturi în stomac și după atâția ani

Data publicării:
Sursa foto: Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Instagram

Antonia a dezvăluit secretul care ține dragostea aprinsă între ea și Alex Velea.

Antonia și Alex Velea se bucură de o poveste frumoasă de dragoste de aproximativ 10 ani. Scânteia dintre cei doi este la fel de aprinsă și acum, ca la început, însă cei doi fac eforturi foarte mari pentru acest lucru. Romantismul și gesturile mici stau la baza relației lor.

"Chiar sunt răsfățată de băieții mei, sunt super norocoasă din acest punct de vedere. Bine, Alex mă surprinde cu flori și cadouri, chiar și fără o ocazie specială. Dar de fiecare dată când este o ocazie specială, îmi aduce flori, copiii îmi pregătesc felicitări, cadouri, sunt momente frumoase și speciale care îmi amintesc de fiecare dată cât sunt de binecuvântată cu o familie atât de frumoasă în care ofer și primesc multă iubire în fiecare zi.", a declarat Antonia, potrivit ego.

Alex Velea este mai romantic

"Suntem amândoi atenți la lucrurile care îl surprind pe celălalt, care l-ar bucura, care l-ar entuziasma și de fiecare dată, reușim să ne facem surprize plăcute. E încă un aspect frumos al vieții noastre împreună. Dacă ar fi să aleg însă, dintre noi doi, cred că Alex este cel mai romantic. 

Pe lângă multă iubire, amândoi alocăm timp, atenție și energie, avem și chimie, prioritizăm relația noastră și acest lucru se simte. Și, da, așa cum se vede, așa simt: butterflies (n.r. fluturi în stomac) chiar și după atâția ani. Mă simt norocoasă că trăiesc o iubire atât de frumoasă și o relație în care mă simt specială, iubită și împlinită. ", a continuat artista.

Ce a făcut-o pe Antonia să se îndrăgostească de Alex Velea

"Momentul în care m-am îndrăgostit de Alex a fost cel în care l-am cunoscut pe el ca om. Îl apreciam ca artist, mi se părea talentat, charismatic, dar atunci când am interacționat de la om la om, lucrurile s-au schimbat și am reușit să descopăr un om bun, cu suflet mare, cu o inimă extraordinară. ", a continuat ea.

Ce relație are Antonia cu fostul soț

Chiar dacă au fost în proces de divorț mai mult timp, iar la vremea aceea se speculau destul de multe lucruri, cântăreața spune că acum are cu fostul soț o relație bună.

"Totul este bine în relația noastră, pentru că îi dorim binele Mayei și amândoi facem tot ce ține de noi ca ea să fie fericită. Așa că relația noastră este pe cât se poate de normală și de civilizată.", a dezvăluit Antonia, potrivit sursei citate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel