Alex Velea și Antonia au scos o piesă împreună: „Am dat startul verii” VIDEO

Data publicării:
Alex Velea x Antonia - Tranquilo Papi 
Descriere foto: Alex Velea x Antonia - Tranquilo Papi 

Alex Velea și Antonia, colaborare mult așteptată pentru single-ul ”Tranquilo Papi”

Alex Velea și Antonia lansează single-ul ”Tranquilo Papi”, colaborare mult așteptată de fanii celor doi artiști, o piesă deja virală pe TikTok.

Piesa catchy cu ritmuri de reggaeton a fost compusă de Alex Velea, versuri de Alex Velea, Antonia și Rashid, instrumental Buzea Florin, iar videoclipul oficial, sexy și provocator, în regia lui Bogdan Păun, DoP Alexandru Mureșan.. Echipa de beauty a Antoniei pentru acest video este formată din Ema Uta (make-up), George Cozma (hair) și Cristina Crăciun (styling).

”Antonia și cu mine am dat startul verii cu această piesă, sperăm să vă distrați și să vă bucurați de muzică”, a spus Alex.

”Sunt recunoscătoare că împărtășim aceeași pasiune pentru muzică și norocoasă că împreună putem face piese care să îi bucure pe oameni”, a spus Antonia.

Alex Velea x Antonia - Tranquilo Papi 

 

Anul acesta, Antonia a lansat mai multe piese, în colaborare cu Arkanian ”Complicated”, ”Una Favela” cu Qodës, piesă deja prezentă în topurile din Grecia și Bulgaria, dar și ”Send Me Your Love” cu Gromee, un cunoscut DJ și producător din Polonia.

 

Alex Velea și Antonia urmează să se căsătorească

Alex Velea și Antonia sunt unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz și au împreună doi copii minunați. Cei doi sunt într-o relație de aproape 10 ani, dar nu au putut ajunge în fața altarului din cauza fostei căsnicii a vedetei. Divorțul Antoniei de Vincenzo Castellano a durat 7 ani și a fost presărat cu nenumărate probleme și scandaluri.


Acum că totul s-a încheiat, Alex Velea și-a cerut iubita de soție și urmează să aibă loc și marele eveniment. Cei doi nu au organizat nimic din cauza pandemiei de Covid-19 și au spus că vor avea răbdare deoarece își doresc un eveniment grandios. 


„Când s-o putea. Trăim vremuri ciudățele, cu multe restricții, și ne dorim să nu ne „limiteze vreo lege sau regulă", a declarat Alex Velea pentru Viva.


Chiar dacă nu au stabilit încă nimic despre nuntă, Alex Velea spune că 2022 este anul când își vor uni sufletele în fața lui Dumnezeu. 


„2022 este anul cel mare. Vă vom zice noi ce și cum. Acum e încă surpriză. Chiar și pentru noi. Nu am pregătit nimic, pentru că nu știm cum evoluează lucrurile și ce va mai fi cu această pandemie", a mai spus artistul. 

 

Antonia iubește ca în prima zi: Simt fluturi în stomac și după atâția ani



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel