Antonia, adevărul din spatele imaginii de familie fericită. Artista se luptă cu anxietatea: „Sper că într-o zi viața mea se va întoarce la normal”

Data publicării:
Antonia, foto Instagram
Descriere foto: Antonia, foto Instagram

Antonia a recunoscut că viața ei nu este roz și că face față cu greu provocărilor. Artista este mama a trei copii, iar fiica cea mare, Maya, locuiește în Italia, alături de tatăl ei.

Antonia este frumoasă, celebră și bogată. Are o familie minunată, un soț iubitor și oricine ar putea spune că artista este extrem de fericită. 

Adevărul este însă unul extrem de trist. Vedeta trece prin momente dificile din cauza distanței dintre ea și fiica ei. Micuța Maya locuiește în Italia, cu primul soț al vedetei, iar cele două se văd destul de rar și nu petrec suficient timp împreună.

Antonia s-a despărțit de fostul soț în urmă cu 7 ani, însă divorțul dintre ei a fost finalizat abia recent. Vedeta și-a câștigat în instanță dreptul de a o vedea pe fiica sa și ca aceasta să vină în România să o viziteze, însă judecătorii au decis ca micuța să locuiască în Italia, cu tatăl ei. 

Antonia mai are 2 băieți alături de artistul Alex Velea. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

Această distanță o macină cumplit pe Antonia, care spune că nu este drept ce i se întâmplă și speră că lucrurile vor reveni la normal într-o bună zi. 

 

„Viața m-a pus în situații incomode, dar indiferent de ceea ce mi se întâmplă, o să fiu mereu acolo pentru copiii mei, să lupt pentru ei și să am grijă de ei. Este greu să fii mamă pentru trei copii, de vârste diferite și stadii diferite …. în special pentru că trebuie să fiu părinte de la distanță pentru unul dintre copiii mei. Doamne, cât de dificil e și cât de tare doare. Și, da, îmi fac griji că nu fac totul bine și mă cuprind emoțiile, iar anxietatea preia controlul. Totodată, simt că nu este drept, dar încerc să fac să fie bine. Sper din inimă că și ei mă iubesc la fel de mult precum sufletul, trupul și inima mea îi iubesc pe ei. Mai sper că într-o zi viața mea se va întoarce la normal”, a scris Antonia pe InstaStory.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

 

Antonia nu mai poate face copii. Alex Velea a dezvaluit motivul: "Grupa de sânge nu îi mai permite"


Antonia este extrem de discretă când vine vorba de viața ei personală, astfel că, pentru a nu-și îngrijora fanii, vedeta a explicat motivul pentru care a ales să facă toate aceste mărturisiri, spunând că a făcut-o pentru a le arăta și altor mame care trec prin aceleași probleme că nu sunt singure.


„Am scris asta pentru că este ceva ce mă apasă în fiecare zi din viața mea și este realitatea. Totodată, am scris-o pentro că știu că sunt multe mame în impas. Continuați! Vă descurcați foarte bine! Dumnezeu vă iubește! ”, le-a transmis artista. mamelor.

Antonia, declarații de dragoste pentru Alex Velea: „Cu dragoste, cel mai mare fan al tău”

 

Micuța Maya se înțelege foarte bine cu cei doi frați mai mici, cu care se distrează pe cinste de câte ori vine în România.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel