Antonia, declarații de dragoste pentru Alex Velea: „Cu dragoste, cel mai mare fan al tău”

Data publicării:

Antonia și Alex Velea trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi nu ezită să își declare dragostea public ori de câte ori au ocazia. 

Antonia și Alex Velea formează sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de artiști din România. Cei doi s-au lovit la începutul relației de foarte multe critici și bariere, dar au reușit să treacă cu bine peste, iar acum se pregătesc să meargă în fața altarului. Cei doi artiști au împreună doi băieți minunati, de care Alex Velea este foarte mândru. 


Antonia este îndrăgostită până peste cap de Alex Velea și simte să își exprime dragostea public ori de câte ori are ocazia. Artista îi mulțumește iubitului ei pentru tot ce a făcut pentru ea dar și pentru toată susținerea. 

 


”Mă simt norocoasă că am un bărbat care împărtășește aceeași pasiune cu mine. Ești atât de talentat și bun, dar șiu că tu știi ce simt eu pentru tine, doar că mă uimește de fiecare dată când văd un filmuleț cu noi cântând și mi se umple sufletul de bucurie. M-ai învățat cum să fiu și mai bună și mă simt extrem de iubită. Nu pot să îți spun cât de mult te admir. Cu dragoste, cel mai mare fan al tău”, a fost mesajul publicat de Antonia pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel