Anna Lesko, mamă pentru a doua oară? Artista a împlinit 44 de ani: „Regret că nu i-am oferit lui Adam mai devreme”

Data actualizării: | Data publicării:

Anna Lesko, în vârstă de 44 de ani, își dorește să devină mamă pentru a doua oară.

Anna Lesko a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV, unde și-a sărbătorit aniversarea a 44 de ani. Frumoasa artistă a făcut astfel un bilanț al lucrurilor cu care se mândrește, a bucuriilor, dar și al regretelor.

Întrebată care este cel mai mare regret al său, artista a spus că își dorește încă un copil și că regretă că nu a făcut acest pas mai devreme, ca să-i ofere fiului ei un frățior sau o surioară, însă își păstrează speranța că va reuși să rămână însărcinată

 „Regret că nu i-am oferit lui Adam mai devreme. Încă nu sunt însărcinată”, a declarat Anna Lesko în emisiunea de la PRO TV.

Întrebată de Adela Popescu, gazda emisiunii, dacă are un nou iubit, artista a evitat să răspundă și a spus că va vorbi despre acest aspect atunci când va fi momentul. 

 

VEZI ȘI: Anna Lesko, dietă extremă: „Este o cură drastică. Nu toată lumea poate să o țină”

Cum i-a explicat fiului său despărțirea de tatăl acestuia

 

Anna Lesko și Dj Vinnie au surprins pe toată lumea în 2019, când au anunțat că se despart, după o relație de 8 ani. Nimeni nu a înțeles atunci ce a dus la separarea celor doi, dar toată lumea a observat că artista și-a ținut viața amoroasă departe de lumina reflectoarelor și nu s-a mai afișat cu niciun alt bărbat de atunci. După despărțire, fiul celor doi, în vârstă de 8 ani, a rămas în grija mamei sale. 

Invitată în platoul emisiunii Vorbește lumea, Anna Lesko a dezvăluit ce relație are cu fiul ei, Adam. Artista a mărturisit că încearcă să poarte discuții deschise cu el și să îl trateze ca pe un adult. 

„Nu putem să plângem. Trebuie să dai copilului tău siguranța asta și soluția. Așa fac și eu cu Adam. Dialogul la care îl invit este acela care se termină și cu o soluție.”, a spus artista.

Anna Lesko, cerută în căsătorie de două ori: „Nu mă încurcă o căsnicie cu nimic”

Anna Lesko: „Discuția aceasta a fost extraordinar de scurtă”

Anna Lesko a declarat că fiul a înțeles toată situația dintre ea și tatăl său și asta pentru că i-a explicat de fiecare dată ce se întâmplă. Totodată, artista este de părere că nu este indicat ca cei mici să asiste la certurile dintre părinți, deoarece lucrul acesta îi va afecta foarte mult. 

„Discuția aceasta a fost extraordinar de scurtă. A fost o discuție care nu a pus accent cu caracter dureros. I-am explicat ‘Iubirea vieții mele, tati și cu mami te iubim enorm și așa va fi pentru tot restul vieții. Noi adulții avem niște situații. Și de ce tu să participi la aceste situații? Ele se înmagazinează în subconștientul tău.’ E un copil care nu a suferit, nu suferă, nu pune întrebări.”, a mărturisit Anna Lesko.

Artista a făcut tot posibilul ca fiul ei, Adam să nu asiste la certurile dintre ea și fostul său partener, acesta fiind și motivul pentru care a decis să pună punct relației. 

„Când am avut discuții ceva mai aprinse cu Adrian, am spus stop, copilul nu trebuie să audă. E foarte important să nu implicați copiii, sunt coală albă.

Nu au voie să știe de problemele noastre. Nu e bine să afle chestiile astea acum. Lasă-l pe el să știe ce înseamnă dragoste, ce înseamnă trădare. Ține-l departe de conflict.”, a adăugat vedeta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel