Anmaria Prodan, prima reacție după ce au apărut imagini în care s-ar fi sărutat cu un bărbat celebru: "Îmi pare foarte rău"

Data publicării:
Anamaria Prodan, sursa instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan, sursa instagram

Recent, în presă au apărut imagini în care pare că Anamaria Prodan se sărută cu un bărbat celebru. Acum, impresara a clarificat întreaga situație.

Anamaria Prodan a făcut în urmă cu puțin timp un live pe pagina ei de Instagram. Imprresara s-a distrat de minune la o petrecere din Dubai, alături de câțiva prieteni buni, dar și de Ruby și Cătălin Botezatu. La un moment dat, în videoclip apare Anamaria Prodan, care pare că l-ar pupa pe Eduard Irimia, cel care este și promotorul celebru de K1, organizator al evenimentului de peste hotare.

„Sunt live acum! Vă pupăm de aici, de la cea mai frumoasă petrecere din Dubai! Vă pupă dulcețile! Sunt aici cu cea mai selectă companie. Sunt aici cu marele Cătălin Botezatu, idolul românilor, și cea mai puternică femeie din România, visez la puterea și determinarea ei, pentru asta muncesc, Anamaria Prodan”, a spus Ruby în timpul live-ului.

 

Anamaria Prodan își va ieși din minți când va afla. Luca Reghecampf, asociat într-o afacere cu Corina Caciuc

 

La scurt timp după ce în presă s-a speculat că Anamaria Prodan s-a sărutat cu bărbatul celebru, impresara a ținut să clarifice întreaga situație printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare. Vedeta a mărturisit că sunt doar prieteni și se respectă reciproc.

”Îmi pare foarte rău pentru ceea ce a apărut în presă astăzi. Cred că trebuie să tratăm cu respect orice persoană implicată în orice știre din mass-media. Eu nu l-am pupat pe Eduard Irimia pe gură cum a apărut pe site-urile dumneavoastră. Aceste știri afectează familia, mai ales copiii. Reputația lui EDUARD ȘI A MEA ESTE UNA NEATINSĂ DE NIMENI. ȘI AȘA VREAU SĂ RĂMÂNĂ.

OANA, SOȚIA LUI EDUARD, SE AFLA LÂNGĂ NOI ALĂTURI DE TOȚI PRIETENII. NOI SUNTEM PRIETENI VECHI ȘI NE RESPECTĂM, IAR EPISOADE GEN SĂRUTRI NICI MĂCAR ÎN GLUMĂ NU SE FAC. NOI VĂ RESPECTĂM ENORM PE VOI PRESA ȘI VĂ RUGĂM SA ÎNLĂTURAȚI ACESTE SPECULAȚII CARE, REPET, afectează INTEGRITATEA MORALĂ ȘI PROFESIONALĂ, dar mai ales părinții și copiii celor implicați. Vă mulțumesc anticipat”, a scris  Anamaria Prodan pe rețelele de socializare.

 

Citește și: Ce sumă de bani va scoate Laurențiu Reghecampf din buzunar pentru pensia alimentară a lui Bebeto. Suma este colosalăGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel