Ce sumă de bani va scoate Laurențiu Reghecampf din buzunar pentru pensia alimentară a lui Bebeto. Suma este colosală

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, sursa foto Instagram

După divorțul de Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf va fi obligat să plătească pensia alimentară lui Bebeto. Suma pe care sportivul o va scoate din buzunar este colosală.

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a luat în suprindere pe toată lumea. Deși mulți sperau la o împăcare se pare că lucrurile dintre cei doi sunt clare și fiecare va merge pe drumul său. După divorț, în cazul în care Bebeto va rămâne în custodia Anamariei Prodan, Laurențiu Reghecampf va fi oblligat să îi plătească pensia alimentară, până când acesta va împlini 18 ani.

Potrivit CANCAN,  Laurențiu Reghecampf primește un salariu de 180.000 de euro pe an la Universitatea Craiova. Asta înseamnă 15.000 de euro pe lună. La un simplu calcul, pensia alimentară pe care Reghe ar trebui să o plătească pentru Bebeto va fi de un sfert din 15.000 euro/lună. Adica 3.750 euro/lună. Mai exact 18.500 lei / lună.

Potrivit articolului 533 din Codul Civil, „atunci cand pensia alimentară trebuie plătită de către un părinte, aceasta este calculată în funcție de numărul copiilor aflați în întreținere:
– 1/4 din venitul lunar pentru un copil;
– 1/3 din venitul lunar pentru doi copii;
– 1/2 din venitul lunar pentru trei sau mai mulți copii, relatează sursa citată mai sus.

 

Anamaria Prodan, adevărul despre averea pe care o are de împărțit cu Laurențiu Reghecampf

 

 

Anamaria Prodan spune că nu prea au nimic de împărțit. Ea a moștenit cea mai mare parte din avere de la mama ei, regretata interpretă Ionela Prodan.


„Nu avem mulți bani de împărțit. Nimic. Totul este moștenit de la mama. Nu avem de împărțit nimic. Laurențiu Reghecampf are salariul lui”, a adăugat. „Mai devreme am vândut un teren. Laurențiu Reghecampf, dacă pleacă din această căsnicie, pleacă cu salariul de la Universitatea Craiova și cu o singură casă în America. Să terminăm. Anamaria Prodan este milionară, într-adevăr, nu Anamaria, copiii Anamariei și ai lui Laurențiu sunt milionari. Laurențiu trebuie să lase totul copiilor lui. Nu avem nimic împreună, am trăit din acei bani (n.red.: obținuți în timpul căsniciei)”, a spus Anamaria Prodan  în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Îi dorește lui Reghecampf „să se ridice”

Deși a fost târâtă într-un scandal pe care nu și-l dorea, Ana nu îi dorește răul bărbatului care i-a fost și îi este, pentru încă puțin timp, soț: ”Îmi doresc să continue drumul pe care i l-am dat. Alături de mine a ajuns cel mai tânăr antrenor care a ajuns în finala Champions League de Asia”. Tocmai din acest motiv, când se gândește la cariera lui, recunoaște:”Îmi doresc să se ridice pentru că este în genunchi”.


„Să ducă munca mea și a încă familiei lui mai departe. Să arate tuturor că ceea ce s-a întâmplat a fost un accident și, dacă îl ajută Dumnezeu să facă o familie cu domnișoara asta, să facă un copil, să nu repete greșeala asta. Deja a treia oară e foarte mult pentru oricine. Eu n-am nevoie de nimeni și de nimic”, a mai spus ea.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 03 noi 2021, 16:29 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience