Lia Bugnar, noi săgeți spre Theo Rose: „Nu are niciun fel de pregătire actoricească”

Data publicării:
Lia Bugnar, Theo Rose și Anghel Damian/ foto Facebook/ Instagram
Descriere foto: Lia Bugnar, Theo Rose și Anghel Damian/ foto Facebook/ Instagram

Lia Bugnar a făcut noi declarații cu privire la Theo Rose, iubita lui Anghel Damian.

Lia Bugnar a intrat în vizorul tuturor, după ce Theo Rose a anunțat faptul că acum formează o relație cu Anghel Damian, fostul iubit al scenaristei. Cei doi s-au iubit foarte mult timp, chiar dacă diferența de vârstă era de peste 20 de ani. Acum, aceștia au continuat să lucreze împreună, semn că relația lor profesională nu a fost afectată de cele întâmplare. Cea mai nouă producție cinematografică în care foștii parteneri sunt implicați este serialul „Clanul”, de pe Pro TV. Din distribuția filmului face însă parte și Theo Rose, care se află la primul ei proiect de acest gen. Chiar dacă Anghel Damian, producătorul serialului, a declarat în urmă cu ceva timp faptul că celebra artistă a jucat la casting mult mai bine decât o fac alți actori vechi, se pare că fosta sa iubită are altă părere despre pregătirea profesională a solistei.

„Chiar am grijă la fiecare replică, a fiecărui personaj. Când se întâmplă să joace în film oameni care nu au niciun fel de pregătire actoricească, cum se întâmplă să fie Theo Rose și cum mai sunt câțiva oameni în film, puțini, mai puțini ca la «Vlad», sunt mult mai atentă la ce scriu, pentru că realmente lor trebuie să le dai replici extraordinar de eficiente și de percutante, care să funcționeze.

Nu e nimic facil acolo, e greu ce fac toți actorii din film. Realmente, când știu că un om vine cu o frică mai mare decât alții, pentru că nu are pregătirea necesară, pentru că e o întâmplare din viața lui care poate să fie terifiantă, n-ai mai făcut asta. Am mai mare grijă la cum scriu!”, a declarat Lia Bugnar, scenarista serialului „Clanul” potrivit cancan.

Theo Rose, reproșuri la adresa mamei sale: „Nu mai voiai să mă faci și până la urma urmei te-ai răzgândit”

Lia Bugnar a explicat de ce a părăsit spațiul public pentru o vreme

„De când viață mea a devenit subiect de tabloid nu prea mi-a venit  să mai scriu nimic pe-aici. N-aș putea să spun de ce, un fel de joc pueril de v-ați ascunsă cu oameni mari. Ideea bazată pe nimic că, dacă stau într-un ungher, lumea uită de mine. După care m-am mai gândit un pic și am ajuns la concluzia că lumea în formă ei de acum, cea mai proastă formă din câte au fost dacă e să mă întrebați pe mine, a ajuns așa și pentru că un om ca mine își caută un colț să se ascundă atunci când lucrurile se rostogolesc în absurd. Și-uite-așa mi-a picat mie fisa că poate lumea ar fi un loc mai în regulă dacă nu numai că aș avea curajul să ies din casă, ba chiar să mă deplasez ținând capu' cât se poate de sus (și pot destul, că am 1,77).

Am toate motivele s-o fac și sutele de mesaje private pe care le-am primit de la voi în astea aproape două luni sunt, în felul lor, o confirmare că așa e și că nu sunt închipuită.  Am avut aseară spectacol la sala mare de la TNB și am văzut 900 de oameni care ascultau actorii mei minunați vorbind între ei vorbele mele, din gândurile mele, din ființă mea. Și rădeau unde mă gândisem eu în fotoliul meu de-acasă că vor rade, și se emotionau unde mă gândisem eu în fotoliul meu de-acasă că se vor emoționa . Din fotoliu' meu de-acasă în mințile și sufletele lor... nu e distanță mică. E imens. E un miracol. Așa că da, am început să ies din casă și am înțeles, sper, o dată pentru totdeauna că e foarte frumos că am norocul să fiu eu. Că e un privilegiu chiar. Așa că o să va zic acum că pe 27 august la ora 20 la TNB avem spectacolul "Și cu pisica ce-ați făcut?". Și o să îmi permit chiar să va spun că e un spectacol pe care merită să-l vedeți, pentru că l-am scris eu, în fotoliul meu de-acasă și pentru că distribuția e formată numai din prieteni de-ai mei pe care-i iubesc de nu mai pot, pentru că sunt așa de talentați, buni și normali la cap în această lume anormală.”, a scris Lia Bugnar pe Facebook.

Lia Bugnar, gest neașteptat. Cum a ironizat actrița relația dintre Theo Rose și Anghel Damian: “Șoc și groază”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel