Nea Marin, reacție tranșantă, după despărțirea dintre Theo Rose și nepotul său: „Trăim într-o lume nebună”

Data publicării:
Sursa foto: Instagram/Theo Rose, Alex Leonte
Descriere foto: Sursa foto: Instagram/Theo Rose, Alex Leonte

Nea Marin a avut prima reacție, după ce Theo Rose a anunțat despărțirea de nepotul său.

Nea Marin a avut prima reacție, după ce Theo Rose a anunțat public faptul că a încheiat relația de iubire cu nepotul acestuia, Alex Leonte. În acest sens, îndrăgitul om de televiziune spune că nu a auzit nimic despre acest lucru și că cei doi trăiau o poveste frumoasă de dragoste. Totuși, tot el a ținut să evidențieze faptul că ”trăim într-o lume nebună”, unde acest gen de despărțiri sunt la ordinea zilei.

„Eu nu știu nimic despre cei doi. De mai bine de o lună filmez la Bacău pentru viitoarea ediție a emisiunii , așa că nu am apucat să vorbesc cu ei. Aveau o relație frumoasă, după mine!

Nu știu dacă s-au despărțit, dar dacă s-a întâmplat asta e! Ce poți face! Trăim într-o lume nebună, în care se întâmplă foarte multe lucruri. Nu au fost însă căsătoriți, nu au nici copii, așa că sunt liberi amândoi să-și trăiască viața așa cum vor ei!”, a declarat Nea Marin, potrivit impact.

„Nu i-am auzit niciodată vorbind despre un asemenea pas”

Mai mult, Nea Marin spune faptul că niciodată nu i-a auzit pe cei doi să vorbească despre o posibilă despărțire. În final, acesta pune totul pe lipsa experienței și pe faptul că cei doi sunt ambii prea tineri, astfel încât probabil că la vârsta aceasta planurile sunt altele decât întemeierea unei familii.

„Nu i-am auzit niciodată vorbind despre un asemenea pas. Și nici mie nu mi-a spus vreodată vreunul dintre ei că ar avea asemenea gânduri. Poate și pentru că ambii erau tineri și aveau alte planuri!

Ei se cunosc de ceva timp, poate de cinci ani, poate mai mulți. Totul s-a petrecut prin intermediul petrecerilor mele și al surorii lui Theo Rose, Raluca. Eu mai organizez tot felul de evenimente pentru amicii mei și la asemenea ocazii vine Raluca și trupa ei și ne cântă și ne încântă. Așa s-a întâmplat și atunci când s-au cunoscut nepotul meu cu Theo Rose. A fost o ocazie dintr-alea!”, a precizat vedeta de televiziune.

Theo Rose a confirmat zvonul despărțirii

Chiar dacă artista nu ar fi vrut să dezvăluie acest lucru acum, detalii despre despărțirea dintre Alex Leonte și Theo Rose au ieșit la iveală în spațiul public. Din acest motiv, solista nu a mai putut nega, motiv pentru care a ales să le povestească fanilor în mediul online faptul că zvonurile sunt adevărate, iar cei doi s-au despărțit. Ceea ce i-a șocat însă pe toți este faptul că celebra cântăreață este deja implicată într-o nouă relație. 

”A apărut un articol în care reiese că reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine. Doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu la un moment dat că s-a întâmplat asta, ne-am despărțit, a urmat. Cineva nu și-a dorit ca mine discreție și a dat acest pont la presă. știind ce urmează. 

”Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Ne-am despărțit pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de Anghel, l-am pus în temă cu tot ce trebuie, am fost cât se poate de sinceră cu el, el poate confirma. Nu am vrut acum să spun în presă, a venit chestia asta ca un topor. Eu vă spun că n-am păcat în situația asta. Nimeni nu are cu ce să mă atace, deși s-a vrut. Abia aștept să vă spun toată povestea, o să vă placă finalul, chiar dacă pare nedrept, ele s-au întâmplat de ceva timp și am avut timp să ne obișnuim cu situația. Eu simt că sunt exact acolo unde am vrut, sper să fie și el bine.”, a spus Theo Rose pe contul ei personal de Instagram.

Vezi AICI cine este noul iubit a lui Theo Rose



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel