Anghel Damian, cadou special din partea socrilor. Actorul a petrecut primul Crăciun alături de familia lui Theo Rose

Data publicării:
Sursa foto: Anghel Damian, cadou, instagram/ colaj foto Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Anghel Damian, cadou, instagram/ colaj foto Spectacola

Anghel Damian a petrecut primul Crăciun alături de familia lui Theo Rose. Actorul a primit și un cadou din partea socrilor. 

Anghel Damian și Theo Rose formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Cei doi sunt în culmea fericirii, după ce au aflat că vor deveni părinți pentru prima dată. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, artista și-a luat iubitul și au mers la casa părinților ei, pentru a petrece Crăciunul. 

Anghel Damian, cadou special din partea socrilor

Anghel Damian și Theo Rose au petrecut momente prețioase în sânul familiei. Aceștia au avut parte și de nelipsitele cadouri. Chiar și actorul din „Clanul” a primit un cadou special din partea viitorilor socrii. Theo Rose a filmat întregul moment și l-a împărtășit cu fanii săi, pe rețelele de socializare. Anghel Damian a primit din parte socrilor un hanorac, iar artista s-a amuzat copios, spunând: ,,Ai primit o șubă”. Anghel Damian s-a bucurat de cadoul primit, mărturisind că îi place foarte mult culoarea. 

Theo Rose și Anghel Damian vor avea un băiețel

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de câteva luni și urmează să devină părinți pentru prima dată. Fanii celor doi au așteptat cu nerăbdare să afle sexul bebelușului pe care Theo Rose și Anghel Damian îl așteaptă cu sufletul la gură. Cei doi și-au familia și apropiații și au organizat o petrecere, în cadrul căreia au dezvăluit și sexul bebelușului. Ei bine, cei doi vor avea un băiețel. 

„Eu sunt fericită, eu sunt fericită că sunt însărcinată. Eu sunt foarte fericită că o să am un copil. Eu sunt înnebunită după copii. Știu că chestia asta o să mă împlinească cu totul.

Eu abia aștept să transfer grija. Și despre asta era anxietatea mea. Mă gândeam prea mult la mine. Mă gândeam mult la ce poate să mi se întâmple mie, la cât de greu îmi e. Nu, stai să vezi grijă acum, după ce o să ai un copil. Nu mai ai timp să fii anxios”, spunea ea, invitată la podcast de Radu Țibulică.

Cum a fost primul trimestru de sarcină, pentru artistă

Theo Rose a recunoscut că s-a confruntat cu stări de rău, în primul trimestru de sarcină. Vedeta a avut o săptămână în care a stat doar în casă și a avut nevoie și de perfuzii pentru a se pune pe picioare. 

„După o săptămână, nu vreți să știți de care, mi-a fost rău. Am avut grețuri. Am fost pe perfuzii. Amărâtă. După o săptămână am reușit să mă pun pe picioare și am auzit că au mai trecut și altele prin așa ceva și că nu se moare, că este normal.

Sper să nu-mi mai revină stările alea, sper să se fi terminat perioada cea mai grea și să înceapă să-mi fie bine și să pot să mănânc și eu ca oamenii. Foame îmi este, dar mi-e și greață în același timp. Astăzi mă simt bine.”, a declarat Theo Rose pe rețelele de socializare.

Citește și: Pavel Bartoș, dezvăluiri neașteptate despre Dan Negru:“Nu am luat-o niciodată ca pe o rivalitate.” Ce relație este între cei doi  https://www.spectacola.ro/pavel-bartos-dezvaluiri-neasteptate-despre-dan-negru-ce-relatie-este-intre-cei-doi-nu-am-luat-o-niciodata-ca-pe-o-rivalitate_25635.html

”Am cedat, nu credeau că o să rezist” Tania Popa, la un pas de moarte. Actrița a fost luni la rând în comă https://www.spectacola.ro/am-cedat-nu-credeau-ca-o-sa-rezist-tania-popa-la-un-pas-de-moarte-actrita-a-fost-luni-la-rand-in-coma_25632.html



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel