”Am cedat, nu credeau că o să rezist” Tania Popa, la un pas de moarte. Actrița a fost luni la rând în comă

Data publicării:
Sursa foto: Tania Popa, captură theXclusive
Descriere foto: Sursa foto: Tania Popa, captură theXclusive

Tania Popa a povestit cum o vacanță s-a transformat în cel mai mare coșmar. Vedeta a fost la un pas de moarte.

Tania Popa a fost invitată în cadrul podcast-ului  „TheXclusive”, acolo unde a făcut declarații cutremurătoare despre copilăria sa. Actrița a suferit două comoții cerebrale, până la vârsta de 3 ani. Prima comoție cerebrală a avut-o la doar 9 luni, iar a doua la 3 ani. 

Tania Popa, la un pas de moarte

Tania Popa a povestit cum a ajuns să stea în comă câteva luni, după ce a alunecat într-un cuib de viespi. Actrița a mărturisit că se plimba alături de părinții și sora ei prin pădure, moment în care a alunecat și a căzut într-un cuib de viespi și a fost înțepată de mai multe ori. Tatăl vedetei a luat-o repede în brațe, dar până să ajungă la spital, deja situația se agravase foarte rău. Tania Popa a stat câteva luni în comă, dar o minune a făcut ca aceasta să-și revină. 

”Eu cu părinții mei și cu sora mai mare eram la un sanatoriu unde se făceau tot felul de tratamente, eram acolo pentru sora mea, la tratament. Ne plimbam prin pădure și asta e ultima imagine: cum noi mergem la vale prin acea pădure, după care mi se rupe filmul. Am alunecat și am căzut cu fundul într-un cuib de viespi sălbatici și am deranjat. Și tot acel cuib de viespi m-a înțepat continuu, continuu până când am cedat, probabil cu capul. Știu din poveste că ai mei nu puteau să dea viespile jos de mine, le dădeau cu mâinile jos și ele urcau.

Atunci taică-miu m-a luat în brațe și a început să fugă prin pădure, printre tufișuri, dar a fost cam târziu, probabil pentru creierul meu. Pentru cât eram eu atunci a fost mult prea mult, m-am făcut cât un balon roșu, toate înțepăturile alea și-au spus efectul și am fost în comă un pic, câteva luni. Nu credeau că o să rezist pentru că era destul de grav, eram prea mică, probabil dacă eram mai mare, poate ar fi fost altfel, dar creierul meu nu a știut să gestioneze acel incident”, a spus Tania Popa, în emisiunea ”În oglindă”.

”Nu exista milimetru pe corpul meu fără rană”

La doar nouă luni, Tania Popa a făcut prima comoție cerebrală, după ce nașul său a scăpat-o din brațe. 

„Ai mei cred că nici nu știau în ce clasă sunt. Eu am fost un copil foarte independent, nu aveam nevoie de nimic și orice ar fi decis ei, nu conta. În urma unui accident de când eram foarte mică, medicii le-au interzis să mă enerveze în orice fel. La 9 luni, nașul meu, care avea 2 metri, m-a scăpat. A fost prima mea comoție cerebrală. Mama spunea că s-a auzit ca o vază care s-a spart pe ciment. Și la 3 ani am căzut într-o pădure, pe un cuib de viespi. M-au ciupit și am stat în comă 3 luni. Nu exista milimetru pe corpul meu fără rană”, a dezvăluit Tania Popa în emisiunea lui Cătălin Măruță. 

Citește și: Tania Popa își dorește să iasă la pensie: Vreau timp pentru familie, pentru mine https://www.spectacola.ro/tania-popa-isi-doreste-sa-iasa-la-pensie-vreau-timp-pentru-familie-pentru-mine_17539.html

Ce probleme are Roxana Vancea, la 1 an de când a născut. Vedeta e disperată: "Îmi confunzi picioarele cu bețele de la schiuri"https://www.spectacola.ro/ce-probleme-are-roxana-vancea-la-1-an-de-cand-a-nascut-vedeta-e-disperata-imi-confunzi-picioarele-cu-betele-de-la-schiuri_25629.html



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel