Angela Rusu, victima depresiei postnatale: "Plângeam foarte mult. Aveam impresia că nu-mi mai pasă de cea mică"

Data actualizării: | Data publicării:

Angela Rusu a povestit despre depresia postnatală pe care a avut-o, după ce a adus pe lume a treia fetiță.

Angela Rusu a devenit mămică pentru a treia oară, la vârsta de 46 de ani. Chiar dacă toată lumea a crezut faptul că interpreta de muzică populară este în culmea fericirii, după ce a adus pe lumea a treia fată, realitatea a fost cu totul diferită. Invitată în platoul emisiunii prezentată de Cătălin Măruță, de pe Pro TV, artista a povestit faptul că s-a ales cu o depresie destul de serioasă după naștere, care s-a rezolvat extrem de greu.

"A fost foarte greu, pentru că vorbim despre depresia postnatală pe care am avut-o. La mine problemele au început cu două luni înainte să nasc. Am început să am insomnii, mă simțeam foarte rău, nu mă regăseam nicicum. A fost o sarcină ușoară, din punctul de vedere a sănătății, dar începeam să am tot felul de gânduri. Medicii se așteptau să nasc mai repede, să nu duc sarcina până la capăt și una peste alta au dat într-o depresie.", a declarat Angela Rusu, în cadrul emisiunii La Măruță de pe ProTV. 

Angela Rusu, dezvăluiri emoționante din viața sa. De ce nu-și poate ierta mama: „A fost o egoistă”

"M-am simțit ca într-o colivie"

Vedeta a fost încercată de diferite stări, în acea perioadă, simțind faptul că fiica sa nou-născută îi va îngrădi toată libertatea. Mai mult, chiar dacă a dat deja naștere a doi copii, care au 20, respectiv 27 de ani, aceasta spune că nu mai știa să facă nimic. Ba mai mult, ajunsese în situația în care o trata pe Măriuca cu indiferență.

"După ce am ajuns acasă cu fetița, de la spital, pentru că în spital am fost ok, mi-am dorit-o mult pe Măriuca pentru care am făcut 4 fertilizări in vitro, dar când am ajuns acasă m-a apucat o panică generală. Parcă nu mai știam să fac nimic. M-am simțit ca într-o colivie și parcă se termina lumea, nu mai aveam libertatea pe care o aveam înainte, mă gândeam că orice lucru mă depășește. La prima băiță am avut niște emoții, am sunat-o pe fata mea să o întreb. Plângeam foarte mult, mă simțeam inutilă. Am pus și câteva kilograme în plus, adică 22, și vedeam cum arăt și nu mă simțeam bine. Nu mai aveam putere, nu a fost deloc ușor. Am ajuns la un moment dat în situația în care aveam impresia că nu-mi mai pasă de cea mică.", a mai spus artista.

Angela Rusu a apelat la ajutorul specialiștilor

Această situația a durat luni de zile, iar Angela Rusu a reușit să își revină doar cu ajutorul unui specialist, dar și cu un tratament.

"Am apelat la un medic psihiatru, care mi-a spus ce va urma, m-a ajutat să gestionez. Mi-a dat și medicamente și doar așa am putut să îmi revin. După luni bune de zile mi-am revenit. E una să ai copil la 30 de ani și alta la 47 de ani. Fata mea se descurcă mult mai ușor cu fetița ei. Mie acum mi se părea totul imposibil. Nu mai aveam chef de viață.", a mai spus interpreta de muzică populară.

Artista nu ieșea deloc din casă, în acea perioadă

"Eu nu voiam ca fetița să aibă contact cu oamenii, mai ales cu perioada covid-ului. Nu voiam să ies din casă, ieșeam doar pe terasă. Nu voiam să socializez, mergeam doar la evenimente și atât. Nu mă mai interesau nici proiectele, am zis la un moment dat că nu mai vreau nici să cânt.", a continuat ea.

Și soțul acesteia a avut de suferit, pentru că nu reușea să o facă pe artistă să privească și părțile bune ale acestei perioade.

"Mă simțeam singur, ea stătea doar în casă. După 3-4 luni i-am zis să se îmbrace că ieșim din casă.", a adăugat și soțul acesteia.

Bella Santiago, cel mai important sfat pe care l-a primit de la Teo Trandafir: "Am învățat că..." Ce spune artista despre plecarea de la Kanal D / EXCLUSIV /Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel