Angela Rusu, dezvăluiri emoționante din viața sa. De ce nu-și poate ierta mama: „A fost o egoistă”

Data publicării:
Angela Rusu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Angela Rusu, sursa foto Instagram

Angela Rusu și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentele delicate din viața sa. 

Angela Rusu a făcut dezvăluiri emoționante din viața sa. Artista a dezvăluit motivul pentru care nu păstrează legătura cu mama sa. Vedeta a povestit că mama sa i-a provocat cea mai mare suferință.

„Am petrecut mare parte din copilăria mea la bunicii din partea mamei. Acolo mă simt cel mai bine. Nu mai merg pentru că mama a făcut o greșeală foarte mare, a vândut casa. Eu cu mama mea nici nu vorbesc. Eu am ținut foarte mult la acea acasă. Mă visez aproape în fiecare noapte în casa bunicilor.

Mama mea a fost o egoistă și mereu a vrut să îmi controleze oarecum viața. Cred că vândut ca să se răzbune pe mine, știa că asta mă doare cel mai tare. Pentru asta nu pot să o iert”, a dezvăluit Angela Rusu  în emisiunea lui Cătălin Măruță.

 

Angela Rusu, copilărie marcată de alcool: „Tatăl meu consuma mult alcool”

Artista a povestit că tatăl său consuma foarte mult alcool și de cele mai multe ori ajungea la spital.

„Tatăl meu a avut episoade când bea, consuma mult alcool. Câte 2-3 săptămâni nu se oprea, poate doar la spital și cu medicamente”, a declarat Angela Rusu.

Părinții artistei au decis să meargă pe drumuri separate când artista avea doar 23 de ani. Ulterior, părintele său s-a recăsătorit cu o femeie care nu o suporta pe Angela Rusu. Din acest motiv, solista a decis să se focuseze pe muzică și să plece din firma tatălui său, unde era angajată. 

„Pur și simplu m-am simțit abandonată. A doua soție s-a căsătorit cu taică-miu pentru bani. A deranjat-o mereu că exist și că trebuie să împart averea cu fratele meu. Tot timpul încerca să-i spună tatălui meu tot felul de lucruri neadevărate despre mine”, a mărturisit solista.

Angela Rusu: „A zis să aleg între el și carieră”

Înainte de a-și găsit liniștea lângă actualul soț, artista a fost căsătorită de trei ori.  Din primele două casnicii ea are două fete, Larisa și Rebeca.

„După doi ani jumate am divorțat din cauza infidelităților lui. M-am recăsătorit la 28, iar după ce am născut, când avea Rebeca 6 luni, el a plecat. Eu am fost plecată și când m-am întors…Și-a luat hainele. Ca și în filme. Pur și simplu, a zis să aleg între el și carieră”,  și-a amintit Angela Rusu.

Angela Rusu a povestit că, al treila soț, devenise foarte violent și o bătea frecvent. 

„Am evadat. Coceam vinete și când am auzit că el doarme, am deschis ușa și am plecat. Am divorțat de trei ori, cu trei divorțuri băgate de soți, nu de mine”, a adăugat Angela Rusu.

Angela Rusu, despre viața de mămică la 46 de ani

Angela Rusu trăiește cele mai frumoase clipe, de când a devenit mămica unei fetițe superbe. În vârstă de 46 de ani, Angela Rusu a apelat la un medic specializat în infertilitate, pentru a putea aduce pe lume al treilea copil. Artista a avut 3 sarcini pe care nu le-a putut duce la capăt, până la acest moment. 


„Este foarte frumos, numai că e foarte greu. Mi s-a schimbat viața radical și toată atenția e doar spre Măriuca. Pot să spun că este foarte diferită viața cu un copil la 47 de ani, față de viața cu un copil la 27 de ani. Eu, când am născut-o pe Rebeca, aveam 27 de ani, eram tânără, nu aveam atâtea informații, dar mă descurcam. Acum este altceva, pentru că fizic nu mai ai atâta energie, în plus medicii nu fac decât să te panicheze cu atâtea păreri. M-a apucat un pic panica cu informații de la o mie de medici”, a declarat Angela Rusu într-un interviu pentru Click!.


Angela Rusu a suferit chiar și de depresie postnatală, din cauză ca este o fire perfecționistă. Aceasta își dorește ca toate lucrurile să iasă perfect, iar atunci când evenimentele stau diferit față de cum și-a dorit, aceasta suferă mult. 

„Depresie postnatală am avut din cauză că sunt o fire tipicară, vreau ca totul să fie perfect, vreau să fac treabă ca înainte și nu mai pot. Am avut multe nopți nedormite și am clacat”, a mai spus artista. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel