Andrei Niculae, declarații neașteptate la adresa lui Carla’s Dreams: „Răutăcios, antipatic, puțin fals și dezamăgitor”

Data actualizării: | Data publicării:
Andrei Niculae, Carla s Dreams / foto Instagram
Descriere foto: Andrei Niculae, Carla s Dreams / foto Instagram

Andrei Niculae de la Virgin Radio nu se teme să spună lucrurilor pe nume, chiar și cu riscul de a deranja. Iată ce a putut spune omul de radio despre Carla’s Dreams.

Andrei Niculae a fost invitat în emisiunea La Măruță, de la PRO TV, acolo unde a fost supus celui mai picant test: sosurile picante. Astfel, matinalul a avut de a les între „ a spune tot sau îi va lua gura foc”. Picant nu prea a mâncat în emisiunea lui Măruță, dar ceea ce a scos pe gură, cu siguranță va ustura. 

VEZI ȘI: Andrei Niculae, talentul cu care „cucerea” domnișoarele: „Am descoperit după operația de apendicită. Mă fac de râs și aici”


Omul de radio și-a făcut încălzirea cu o întrebare inocentă, simpatică: Dacă a fost îndrăgostit de vreo vedetă”. Nici n-a stat pe gânduri și a nominalizat-o pe Jo. Frumoasa artistă i-ar fi furat inima în adolescență. 

„Jo. Ioana Anuța. Nu știu dacă am zis vreodată treaba asta. Cred că știe cumva. Cred că s-a văzut pe mine (…) Eram foarte mici. Avea părul lung și pantaloni roz. Venise ea din Oltenia, la Arenele Romane a fost un eveniment. Eu eram în liceu, nu aveam nicio treabă. Și de atunci îmi e foarte teamă de ea”, a declarat Andrei Niculae în emisiunea de la PRO TV. 

VEZI ȘI: Cea mai mare frică a lui Andrei Niculae: „Nu mă bântuie nimic mai rău decât această acest gând” / EXCLUSIV


„Cei mai antipatici invitați de la radio”

„Numește doi artiști care au fost cei mai antipatici dintre invitații tăi la radio”, a fost întrebarea care a pornit o adevărată avalanță. Fără să ezite, Andrei i-a nominalizat pe Carla’s Dreams și Killa Fonic.

„Pot să dau numele direct: Carla’s Dreams și Killa Fonic. Carla’s Dreams e pe locul întâi. Ce s-a întâmplat? Ce s-a întâmplat peste tot! E răuț. Nu pot să zic că sunt fanul lui”, i-a spus realizatorul de radio lui Măruță. 


Ulterior, omul de radio a avut provocarea de a -l descrie în 5 cuvinte pe Carla’s Dreams: 

„Vrei să citesc? Cătălin, ești un om drăguț, dar știi ce tot de la tine am învățat... că la un moment dat spui lucrurilor pe bune. Așa că băiatul a crescut”. (...) „Răutăcios, antipatic, poate lipsit de educație, puțin fals și dezamăgitor”, a mai spus omul de radio.

 

Oracolul VEDETELOR. Întrebări incomode pentru Andrei Niculae / VIDEO

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel