Andrei Niculae, talentul cu care „cucerea” domnișoarele: „Am descoperit după operația de apendicită. Mă fac de râs și aici”

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Andrei Niculae ne-a dezvăluit talentul său ascuns și extrem de atipic, despre care spune că îl ajuta să impresioneze fetele. Omul de radio și-a descoperit această abilitate după operația de apendicită. 

Andrei Niculae a fost invitat în emisiunea Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News, acolo unde a dezvăluit care este cel mai inutil talent al său și cu l-a descoperit. 

„Am cel mai inutil talent pe care pot să îl am. O să mă fac de râs și aici, bine,  pregătiți-vă pentru încă un moment penibil din cariera mea, dacă se poate numi carieră, cu atâtea momente penibile. După operația de apendicită, am aflat că pot să îmi fac degetele așa, nu știu dacă se vede pe cameră, uite, fii atentă, stă la 90°”, a exemplificat Andrei Niculaie, în timp ce arăta la cameră modul inedit în care își poate mișca degetele. 

„Și care e legătura cu operația de apendicită?”, a întrebat nedumerită Georgiana Ioniță, gazda emisiunii. 

„Nu știu, asta am descoperit imediat după ce am ieșit din operație. N-are nicio legătură. Dar, uite, și pot să fac cu toate. Fostele și tipele cu care am umblat au fost foarte încântate de această abilitate a mea, dar dar e inutilă, chiar inutilă”, a mai spus omul de radio. 

VEZI ȘI: Cea mai mare frică a lui Andrei Niculae: „Nu mă bântuie nimic mai rău decât această acest gând” / EXCLUSIV

Vezi aici emisiunea:

 


Cel mai penibil moment din viața lui Andrei Niculae

În prezent, Andrei Niculae trăiește o frumoasă poveste de dragoste alăuri de Claudia, însă omul de radio spune despre el că a avut o viață amoroasă extrem de „aglomerată”, înainte de a-și cunoaște iubita. 


Întrebat care a fost cel mai penibil moment din viața sa, omul de radio a început să enumere un lung șir dă întâmplări amuzante, cele mai multe având legătură cu fostele iubite. 

„În fiecare zi am câte unu. Am momente penibile pentru voi toți, dacă vă uitați și cumva n-ați avut momente penibile, puteți să mă contactați oricând. Pot să vă livrez unul? Bă, când am uitat numele companiei la un eveniment, am uitat efectiv și nu aveam nici desfășurător. 
M-am simțit super penibil. Desigur, nu s-a simțit treaba asta, că m-am învățat cum să jonglez până să aflu numele. Unul foarte, foarte penibil a  fost când am încurcat două tipe. Vorbeam cu amândouă, eram pe vremea când aveam doar prietene cu „beneficii”, să zic așa. Nu eram deloc băiat cuminte și le mai încurcam pentru că erau, erau în momentul ăla, vreo cinci-șase cu care tot vorbeam. Păi aveam șapte zile ale săptămânii, na, trebuia să ne ținem ocupați și să fie mereu ceva nou. Și vorbeam cu una dintre ele și la un moment sat, îi zic ok, hai că vin la tine în Ștefan cel Mare, și îmi zice „eu nu stau acolo, eu stau în Titan, nesimțitule, vorbești cu alta”.  Am zis „iartă-mă” și am zis de altă locație din Titan, tot greșită, și mi-a zis „chiar ești nemernic  ori faci pe prostul”.”, a mai spus Andrei Niculae. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel