Cea mai mare frică a lui Andrei Niculae: „Nu mă bântuie nimic mai rău decât această acest gând” / EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Andrei Niculae, unul dintre cei mai populari oameni de radio ai tinerei generații, a fost invitatul Georgianei Ioniță Toader, la Oracolul Vedetelor, acolo unde a răspuns celor mai incomode întrebări.

Andrei Niculae este radio host al matinalului de la Virgin Radio România, alături de Veronica Trandafir. De asemenea, el este extrem de activ pe rețelele de socializare, unde și-a creat o adevărată comunitate. 
Recent, jurnalistul s-a lansat în lumea muzicii, din postura de DJ. 

Invitat în platoul Spectacola și DC News, Andrei Niculae a avut un moment extrem de vulnerabil, în care a vorbit despre cele mai mari frici ale sale, dar și despre relația extraordinară pe care o are cu mama sa. 

 

„Cea mai mare frică a mea, cred că a mai am mai spus-o, este ca mama să nu mai fie pe Pământ. Nu, nu mă bântuie nimic mai rău decât această acest gând. Nu știu cum o să trec peste el. 
E o frică reală, este cea mai mare frica mea și acum a intrat în această categorie și cățelușa mea. Nu credeam că pot să o iubesc atât de mult. Bine și pe tatăl meu, îmi iubesc toată familia și pe iubita mea, Claudia, dar cel mai mult mă sperie că mama n-o să mai fie mine.  Nu concep asta  și cred că e o problemă. Adică m-am gândit la un moment dat, chiar să merg la un dr. să-i spun „domne, mă sperie rău chestia asta când rămân singur”, a dezvăluit omul de radio.

 

„Probabil cu toții avem aceste temeri. Cu toții avem această teamă  legat de nu doar de părinți, legat de oamenii dragi din viața noastră.  Nu știm și nu suntem niciodată pregătiți să ne despărțim de oamenii dragi”, l-a încurajat Georgiana Ioniță Toader, gazda emisiunii. 

„Eu am crescut cu asta din partea mamei”


„Tocmai mama m-a învățat și mi-a spus: „E o chestie naturală, tuturor li se întâmplă. Este cel mai sigur lucru de pe pământ. Nu trebuie să-ți fie frică de el, când se va întâmpla, se va întâmpla” - eu am crescut cu asta din partea mamei”, a mai spus Andrei Niculae.

 

 

Despre Andrei Niculae

Andrei Niculae este unul dintre cei mai tineri DJ din FM-ul românesc. Pasiunea pentru radio și-a descoperit-o încă de la vârsta de 6 ani, când se înregistra în timp ce citea din revistele pentru copii.

La vârsta de 12 ani, într-o tabără în Elveția, Andrei Niculae a luat contact cu primul studio profesionist de radio, iar de acolo a fost doar o „chestie” de timp până să ajungă în spatele microfonului.

Primii pași în media i-a făcut în redacția de știri a unui cunoscut cotidian. Apoi, ușor, ușor, visul său de a deveni om de radio a început să prindă contur. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel