Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Data publicării:

Războincii i-au adresat mai multe replici tranșante lui Andrei Ciobanu.

Discuțiile aprinse din tabăra Războinicilor au devenit din ce în ce mai multe, din momentul în care Andrei Ciobanu a reintrat în această echipă. Nu doar neînțelegerile dintre concurenți sunt de vină, ci și „demascarea” pe care a făcut-o Zanni în momentul în care  i-a spus lui Iancu Sterp mai multe „bârfe” în care Andrei Ciobanu i-a implicat numele, cât timp a făcut parte din echipa roșie. Acest lucru nu i-a lăsat, astfel, indiferenți pe Războinicii care l-au pus la zid pe acesta.

Alexandra Duli: Te-ai băgat adânc în echipa aia, ai crezut că sufletul tău o să meargă până la final așa că ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău cel mai bun, eu așa văd. Eu am ținut cu tine, dar acum văd lucrurile total diferit, când ai venit aici, am văzut că direct ai vorbit despre Faimoși și ne-ai dat tot din casă de la ei.

Andrei Ciobanu: Ce tot?

Alexandra Duli: Nu ai avut nicio loialitate nici de noi, nici față de ei.

Andrei Ciobanu: Puneți-vă în locul meu, asta trebuie să fac.

Alexandra Duli: O faci o dată, înțeleg. Dar dacă acum mergi iar la ei? Torni iar tot de la noi? Mă bucur că echipa și-a deschis ochii în privința lui Andrei și sper ca Iancu să-și deschidă și el ochii și gura, dacă îl vede așa și să îi dea peste nas.

Citește și: Zanni l-a „demascat” pe Andrei Ciobanu. I-a stricat prietenia cu Iancu Sterp: „A spus că profită de relația asta și că-ți arată el ție”

Iancu Sterp, replică către Andrei Ciobanu

Astfel, chiar dacă Iancu și-a dorit să-i țină partea și să-l protejeze în continuare, acesta i-a reproșat câteva cuvinte prietenului său, pe care într-un fel sau altul l-a tras la răspundere pentru cuvintele spuse.

Iancu Sterp: Eu dacă m-aș fi întors aici, ei m-ar fi respectat (n.r. Faimoșii), pentru că și eu îi respect, dar ei te-au renegat cu toții.

Andrei Ciobanu: Păi de ce?

Iancu Sterp: Exact ca vorba ta, dacă 10 oameni îți spun să te culci, poate trebuie să te culci.

Andrei Ciobanu: Dar care 10 oameni? Că sunt 3, e alianță, Zanni, Ștefi și Ana, care Zanni le face în toate felurile pe ele, iar ele nu fac nimic. 

VEZI și: Alexandra Duli, geloasă pe Ana Porgras. Războinica își dorește o relație cu Zanni: „Eu sunt deschisă, dar nu văd o speranță momentan”

Andrei Ciobanu, pus la zid de Războinici

Cu toate reproșurile aduse de către colegii săi, Andrei Ciobanu și-a menținut părerea și spune că nu a greșit față de coechipierii săi.

„Colegii mei sunt revoltați pe Andrei pe bună dreptate. El a greșit față de noi, față de echipă. El spune că a jucat o carte, dar eu spun că a fost una greșită. Trebuia să joace mai frumos, pentru că venea la noi și îl primeam cu brațele deschise. El cum și-a așternut, așa o să doarmă din păcate.”, mai spune Iancu Sterp.

„Asumă-ți că ai greșit, că ai greșit până la urmă. Tu ești personajul negativ la Survivor. Tu ești singura bubă stricată din echipa noastră”, i-a reproșat Sorin lui Andrei Ciobanu. 

„Am văzut clar că Sorin și Duli au apăsat pedala, au găsit glonțul pus și au început să tragă, neștiind ce s-a întâmplat, de fapt.”, mai spune Andrei Ciobanu.

VEZI și: Ana Porgras și Ștefania, acuzate că se lasă manipulate de Zanni la Survivor All Stars: „E cel mai urât lucru, rușinea femeilor”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel