Ana Porgras și Ștefania, acuzate că se lasă manipulate de Zanni la Survivor All Stars: „E cel mai urât lucru, rușinea femeilor”

Data publicării:

Războinicii au dezbătut situația în care se află în prezent echipa Faimoșilor.

Zanni a deveni unul dintre cele mai importante și dezbătute subiecte de discuție din tabăra Războinicilor, mai ales din momentul în care Andrei Ciobanu a revenit în camp. Astfel, acesta le povestește frecvent coechipierilor săi ce a observat pe parcursul zilelor în care a conviețuit alături de Faimoși, iar unul dintre aceste lucruri este și „controlul” pe care Zanni îl exercită asupra membrilor din echipa roșie. Colegii săi de tabără îi împărtășesc perfect aceste declarații, spunând faptul că Zanni nu doar că și-a creat o alianță cu fetele, Ștefania și Ana Porgras, dar le și reproșează acestora diferite cuvinte dure, fără ca cele din urmă să reacționeze. 

Te-ar putea interesa și: Faimoșii îl fac praf pe Andrei Ciobanu, după ce a fost eliminat din echipa roșie: „O merita din plin. Demnitate niciodată, omul este alunecos”

Andrei Ciobanu: În echipa Faimoșilor totul era transparent și se vota după sportivitate. Când s-a strâns lanțul, nu mai este sportivitate, ci strategie, este despre veterani. Zanni le protejează pe fete, clar e o alianță.

Alexandra Duli: Se vede.

Sorin: E în interesul fiecăruia. Zanni are de câștigat cu ele, ele au de câștigat că vor sta mult în competiție, știm că se poate și toți acolo, iar Ștefania, e simplu. La ea s-a văzut alianța, când Zanni a început să țipe la ea și ea nu zice nimic.

Andrei Ciobanu: Eu acum nu mai am de ce să tac, de ce să mă abțin sau de ce să mă afecteze. Trebuie să joc cum pot mai bine. Vreau să-i spun lui Zanni că se vede buricul pământului și centrul universului și că totul se învârte în jurul lui, toți funcționează cum spune Zanni. 

VEZI și: S-au aruncat replici dure între Războinici, după pierderea probei de recompensă: „E ultima dată când te rățoiești așa. Dacă tu ești frustrată..”

Alexandra Duli, radicală cu privire la această situație

Alexandra Duli a fost 100% de acord cu lucrurile împărtășite de Andrei Ciobanu, spunând faptul că este cu adevărat rușinos să te lași „controlată” de un bărbat, așa cum ar face-o cele două concurente din echipa roșie.

„E cel mai urât lucru să vezi o femeie fiind controlată de un bărbat, ești rușinea femeilor. E un lucru foarte deranjant să vezi asta, dar fără să fie de dragoste, ceva frumos. Este ceva pentru ca el să obțină un câștig. Cu cât mai mult Ana Porgras și Ștefania se lasă conduse de Zanni, el are mai mult de câștigat.”, Alexandra Duli.

Citește și: Zanni îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Nu mai ai cum să fii nici cu roșu, nici albastru. Ar trebui să se facă culoarea trădătorilor”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel