Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu a rămas profund dezamăgit de gestul făcut de TJ Miles la Survivor All Stars.

Concurenții de la Survivor All Stars s-au mutat pe insula Faimoșilor. Astfel, în timp ce Zanni, Ana Porgras, TJ Miles și Ștefania Stănilă s-au simțit ca acasă, Războinicii au avut impresia că sunt musafiri. Când concurenții au ajuns pe insulă, Andrei Ciobanu a avut parte de o surpriză neplăcută.

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars

Având în vedere că a plecat din tribul Faimoșilor la Războinici, întors pe insula fostei echipe, el a avut parte de o reală dezamăgire când a constat că lada la care a muncit din greu nu mai era acolo, după ce TJ Miles a ars-o.

Captură video: Voyo

Andrei Ciobanu, dezamăgit de totemul făcut de Faimoși

Mai mult, Faimoșii au făcut și un totem, la care au pus plăcute din lemn cu toți cei care au părăsit competiția din Republica Dominicană, printre care și Andrei Ciobanu, care a fost poreclit de fosta sa echipă „Calul Ciobanu”. Dezamăgirea a fost și mai mare când a văzut că plăcuța din lemn era atârnată de o ață, pentru a simboliza faptul că el este „după cum bate vântul”.

„Bă, ați dat foc la lada mea?”, a spus Andrei Ciobanu.

„Da, mă, da, am dat foc, ți-am spus. Ți-am dat foc și am făcut și un totem”, i-a răspuns TJ Miles.

„Eu m-am implicat la totemul ăsta, nu la Pandora”, a replicat Zanni.

Te-ar putea interesa și: Jador și-a cunoscut viitoarea soacră. După întâlnire, mama Oanei Ciocan a întrebat de artist: „Nu știu ce părere și-a făcut despre mine” / VIDEO

„Am ajuns în camp și am rămas cu un gust ușor amar”

„Am ajuns în camp și am rămas cu un gust ușor amar. Căutându-mi lada pe care am făcut-o și la care am muncit, am înțeles că au ars-o. Eu iau totul ca o joacă, să spun așa. Mă amuz de unele lucruri. Au pus pe totemul ăla, de sus în jos pe toți cei care au părăsit competiția din echipa Faimoșilor. La unii s-au întâmplat niște ghicitori, să spun așa, cert este că la mine scria „Calul Ciobanu”. Eram atârnat de o ață. Ei au spus și au motivat că sunt după cum bate vântul. probabil că așa s-a văzut și așa și este, dar nu este o alegere de-a mea, vreau să se înțeleagă clar. Nu eu am ales să fac lucrul ăsta, nu eu mi-am ales strategia. Eu am încercat să joc concursul așa cum am putut mai bine și cât de drept am putut”, a precizat Andrei Ciobanu.

Te-ar putea interesa și: Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

„Sunt convins că el s-a săturat să se reamintească chestiile astea, pentru că atunci când o dai în bară așa cum a dat-o el, îți dorești ca lumea să uite cât mai repede, să relaxezi momentul, să ironizezi totul și să spui să te voteze lumea pe tine, să faci glume, însă chestia a fost reală. Nu ai cum să uiți”, a declarat și Zanni.

Te-ar putea interesa și: Eliminare neașteptată la Survivor All Stars. A izbucnit în plâns după anunțul lui Dan Pavel



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel