Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Data publicării:
Captură video: tvonline123.com
Descriere foto: Captură video: tvonline123.com

În ediția de marți, 16 aprilie, a emisiunii Survivor All Stars, Zanni a făcut o dezvăluire surprinzătoare. Faimosul a mărturisit că el și Alexandra Duli au fost la un pas să formeze o relație, însă acest lucru nu s-a materializat.

În ediția de marți, 16 aprilie, concurenții au mers la cină, dar nu oricum, ci în pereche de două persoane. Zanni a luat-o pe Alexandra Duli și au avut o cină romantică în doi. În același timp, Ana Porgras a mers cu Ștefania Stănilă. Vizibil deranjată de alegerea lui Zanni, Faimoasa a reacționat.

Ana Porgras: Se pare că nu îi este atât de greu să aleagă între mine și Duli, pentru că s-a dus la masă cu Duli, deci nu îi este greu absolut deloc.

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu în trecut

Zanni a făcut o dezvăluire uimitoare. Faimosul a mărturisit în ediția de pe 16 aprilie de la Survivor All Stars că este a doua ocazie în care a inetracționat cu Alexandra Duli, ba chiar în trecut erau la un pas de a forma un cuplu.

Zanni: Ai curiozități pe care nu ți le-ai exprimat sau manifestat pentru mine? 

Alexandra Duli: Nu. Cred că deja te-am întrebat.

Zanni: Și? Ți-am răspuns? 

Alexandra Duli: Cumva da, dar nu ma înțeles. Mi-ai zis că am plecat în Londra, dar unde trebuia să plec?

Zanni: Nu, aia a fost o glumă.

Te-ar putea interesa și: Transformarea uimitoare a concurenților de la Survivor All Stars, înainte de unificare. Fetele s-au machiat și s-au coafat, iar băieții s-au tuns și s-au bărbierit

„Am avut treabă cu ea în trecut. Ne-am cunoscut, ne-am văzut”

Zanni: Am avut treabă cu ea în trecut. Ne-am cunoscut, ne-am văzut. Duli nu mi-a făcut promisiuni, de aceea am ales să stau cu ea astăzi la masă. A venit o dată la mine după ce a băut alcool. Deoarece nu mă înțelegeam cu ea și pentru că nu îmi plac genul ăsta de întâlniri în care ne bem mințile și nu ne putem înțelege, crezând că e genul acesta de femeie, eu am decis să nu mă mai văd cu ea. Acum ne-am văzut la masă, mai romantic decât ne-am văzut prima oară.

Alexandra Duli: Nu știu cum mi-am permis să-i trimis un mesaj a doua zi când am ajuns în România. Nici nu m-am gândit la ceva serios, mai ales din partea lui, așa că am zis că dacă-i trimis mesaj prima zi sau a doua nu e o diferență. (...) Poate am greșit eu, dar momentan nu am ce să fac decât să merg mai departe și dacă e să fie ceva, o să fie, dacă nu, atunci rămâne așa.

Te-ar putea interesa și: Concurenții de la Survivor All Stars, primul duș după trei luni în Republica Dominicană. Gesturi tandre între Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli

 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel