Jador și-a cunoscut viitoarea soacră. După întâlnire, mama Oanei Ciocan a întrebat de artist: „Nu știu ce părere și-a făcut despre mine” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Jador. Captură video: YouTube/Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Jador. Captură video: YouTube/Spectacola

Jador a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre întâlnirea pe care a avut-o cu socrii săi, dar a dat detalii și despre nunta cu Oana Ciocan.

Jador și Oana Ciocan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni, iar în curând vor pășii în fața altarului. Artistul a cerut-o în căsătorie pe iubita lui în Republica Dominicană, în perioada în care se aflau la Survivor All Stars, iar răspunsul ei nu s-a lăsat prea mult așteptat. Chiar dacă nu a avut un inel, Oana Ciocan mărturisea că vrea să rămână toată viața lângă el. Când au ajuns în România, artistul a făcut totul ca la carte și a cerut-o în căsătorie pe iubita lui într-un mod cu totul inedit, cu inel și un buchet de flori.

Jador şi Oana Ciocan şi-au ales naşii

Prezent la un eveniment dedicat unificării triburilor de la Survivor All Stars, Jador a mărturisit, în exclusivitate pentru Spectacola, că el și iubita lui au stabilit cel mai important detaliu legat de nunta lor, nașii, care vor fi Georgiana și Cătălin Moroșanu.

„Survivor All Stars mi-a dat o nevastă, un naș, Cătălin Moroșanu, și un prieten, Cătălin Zmărăndescu. Oana are foarte multe calități. Este foarte frumoasă, în primul rând, este foarte răbdătoare, foarte sufletistă și identifică foarte ușor oamenii care au alte intenții. Eu nu am calitatea asta. Eu nu știu cum e omul, bun sau rău. Oamenii își bat joc de mine în general”, a spus Jador, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Jador i-a cunoscut pe părinții Oanei Ciocan

Chiar dacă formează o relație de câteva luni cu Oana Ciocan, abia acum Jador a avut ocazia să-și cunoască socrii, despre care și-a făcut o impresie foarte bună. Mai mult, iubita lui i-a spus că și mama sa a întrebat de el, așadar se pare că și socrii îl plac pe artist.

„Nu știu ce părere și-a făcut despre mine (n.r. viitoarea soacră). Nu mi-a zis Oana, dar a întrebat de mine, deci e de bine”, a mai mărturisit Jador, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Te-ar putea interesa și: Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Ce spune artistul despre nunta cu Oana Ciocan

Deși nu se grăbesc cu pregătirile pentru nuntă și nici nu au ales o dată pentru marele eveniment, cei doi îndrăgostiți sunt mai fericiți ca niciodată. Cu toate aceste, un alt detaliu stabilit, pe lângă nași, Jador a dezvăluit că la nuntă va cânta unchiul lui.

„Trebuie să ne decidem cum o să fie la nuntă, dacă o să facem cu petrecere sau nu. Mie nu-mi place că o să stau să salut pe toată lumea, dacă nu o să invit pe cineva la nuntă o să se supere, nici nu știu. Dacă fac nuntă, văd eu cine își dorește, clar o să-mi cânte unchiul meu. Asta îmi doresc. Datorită lui sunt astăzi în muzică”, a precizat Jador.

Cum vor petrece Paștele Jador și Oana Ciocan

Cu toate că momentan nu au stabilit locația, Jador și Oana Ciocan vor petrece Paștele împreună. „Paștele nu știu cum o să-l facem. Nu știu ce se întâmplă mâine în viața mea, las lucrurile așa. Nu îmi fac planuri de viitor. Părinții mei și-au schimbat religia, așa că nu mai există tradiții. Au alte tradiții. Probabil o să mergem acasă la mine, la Bacău, sau mergem la ea. Este posibil poate să mergem la Brașov, să concepem un copil”, a mai mărturisit Jador, în exclusivitate pentru Spectacola. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel