Andrei Ciobanu, deranjat de gestul făcut de Sorin Pușcașu, la Survivor All Stars: „Te-a prins camera. Bă, te vede băiețelul tău” / FOTO

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Voyo
Descriere foto: Captură video: Voyo

Tensiunile au escaladat în cadrul competiției Survivor All Stars, unde Andrei Ciobanu și Sorin Pușcașu au avut un conflcit aprins. Faimosul a fost deranjat de gestul făcut de Războinic în fața camerelor, afirmând că fiul său de doi ani vede totul la televizor.

În această seară, la Survivor All Stars, tensiunile au atins cote maxime. Andrei Ciobanu și Sorin Pușcașu au avut o confruntare aprinsă. Faimosul a fost deranjat de gestul Războinicului, pe care l-a considerat nepotrivit în fața camerelor, susținând că băiețelul lui în vârstă de doi ani vede la televizor acțiunile tatălui său. Mai exact, după ce a pierdut un punct în fața lui Andrei Ciobanu la joc, Sorin Pușcașu ar fi arătat un semn obscen, moment care l-a deranjat pe Faimos.

Andrei Ciobanu: Te vede băiețelul tău. Ai arătat așa (n.r. semn obscen) pe la spate. Te vede băiețelul tău. Te-a prins camera. Bă, îl vede băiatul lui. Să arăți așa ceva nu e frumos. Du-te în banca ta. Du-te, bă, și lasă-mă.

Captură video: Voyo

Sorin Pușcașu: Lasă teatrul ăsta fals. Vrei să stai să vorbim acum? Cei ai tu cu mine: Tu știi că eu nu te bag în seamă. 

Andrei Ciobanu: Nu încerca să o dregi acum. Nu e frumos.

Sorin Pușcașu: Pentru mine nu contezi.

Andrei Ciobanu: Nu e frumos! Se uită copii.

Sorin Pușcașu: Nu mai abera, frate. Nu mai face actorie d-asta, mă.

Te-ar putea interesa și: Iancu Sterp a răbufnit la adresa Anei Pal, la Survivor All Stars: „Are aceeași atitudine proastă pe care a avut-o când i-a dat lui Andrei un cap în gură”

Andrei Ciobanu: Te-a prins camera.

Sorin Pușcașu: Nu mai face teatru d-ăsta de victimizare. Oricum ești văzut acasă. Nu mai face teatru d-ăsta de nebun. Vezi-ți de treaba ta, vezi-ți de jocul tău. Eu nu mai vorbesc. Oricum ești zero pentru mine. Se vede că e personal, ai dreptate. Se vede că e personal de la el la mine. Eu nici nu-l bag în seamă. Eu nu am nimic personal cu el.

Andrei Ciobanu: Din moment ce mi-ai arătat acel semn a fost urât din partea ta.

Sorin Pușcașu: Eu m-am scărpinat la cap și tu începi să faci chestii de victimizare.

Andrei Ciobanu: Lasă vrăjeala că știm toți. Te-a prins camera, prietene.

Captură video: Voyo

Sorin Pușcașu: Dacă tu îmi dai mie lecții, ca să vezi cât de *** ești, ca să-ți vorbesc pe limba ta. Eu nu te înjur, ci vorbesc pe limba ta. Dacă tu zici că eu ți-am arătat și e urât pentru copilul meu de acasă, tu ce faci pentru copilul tău de acasă?

Andrei Ciobanu: Nu te băga.

Te-ar putea interesa și: Zanni, amenințat cu moartea. Faimosul a făcut mărturisiri cutremurătoare la Survivor All Stars: „Eram împăcat cu gândul că mă duc, nu am implorat după milă”

Sorin Pușcașu: Schimbi subiectul?

Andrei Ciobanu: Nu, hai să nu jucăm teatru. Du-te la banca ta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel