Iancu Sterp a răbufnit la adresa Anei Pal, la Survivor All Stars: „Are aceeași atitudine proastă pe care a avut-o când i-a dat lui Andrei un cap în gură”

Data publicării:
Captură video: Voyo
Descriere foto: Captură video: Voyo

Iancu Sterp nu s-a mai abținut și a răbufnit la adresa Anei Pal, după ce Faimoasa a amenințat că nu va părăsi competiția fără să lovească pe cineva din echipa Războinicilor.

Tensiunile dintre concurenți continuă și se adâncesc cu fiecare zi care trece. În ediția de joi, 21 martie, Ana Pal a pierdut în fața Ștefaniei Ștefan și a răbufnit la adresa Războinicilor, după ce aceștia au comentat atitudinea sa. Mai exact, Faimoasa i-a amenințat pe cei din echipa albastră că nu va pleca din Republica Dominicană fără să lovească pe cineva.

Iancu Sterp a răbufnit la adresa Anei Pal, la Survivor All Stars: „Are aceeași atitudine proastă pe care a avut-o când i-a dat lui Andrei un cap în gură”

Deranjat de faptul că Faimoasa a avut o astfel de reacție la adresa echipei sale, Iancu Sterp a ținut să lămurească situația și să facă câteva precizări. Războinicul a mărturisit că Ana Pal a revenit în cadrul competiției Survivor All Stars cu aceeași atitudine pe care a avut-o în sezonul în care i-a dat un cap în gură lui Andrei Ciobanu, iar acesta s-a prăbuși la pământ în urma loviturii puternice. După gestul făcut, Faimoasa a fost descalificată din competiție.

„Ana Pal a revenit în Survivor, dar, din păcate, cu aceeași atitudine proastă pe care a avut-o față de Andrei în sezonul în care i-a dat un cap în gură. Ei bine, eu țin la ea, e o fată bună, dar țin să-i reamintesc Anei că în echipa asta nu mai e Andrei. Să țină mai mult cont. Noi respectăm mult femeile, dar avem pretenția ca și femeile să ne respecte pe noi și să nu vină amenințător. S-a uitat la băieții din echipă amenințător și era nervoasă. Indiferent că e luptătoare MMA sau nu, un bărbat are de 10 ori forța unei femei și nu e loc de așa ceva aici”, a mărturisit Iancu Sterp în cadrul competiție Survivor All Stars.

„Că privesc, că nu privesc... E treaba mea cum îi privesc. Până la urmă...”, a fost reacția Anei Pal.

„E păcat de tine, Ana, să ieși cum ai ieșit data trecută”, a spus Iancu Sterp în cadrul competiție Survivor All Stars.

Te-ar putea interesa și: Zanni, amenințat cu moartea. Faimosul a făcut mărturisiri cutremurătoare la Survivor All Stars: „Eram împăcat cu gândul că mă duc, nu am implorat după milă”

Te-ar putea interesa și: „Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

„Lasă că nu o să ies așa. Stai liniștit”

În replică la acuzațiile lui Iancu Sterp, Ana Pal a ținut să precizeze că astfel de gesturi nu-și vor mai avea locul, afirmând că nu va mai părăsi competiția din această cauză. Iancu Sterp a subliniat că este important să-și menține controlul în momentele tensionate și să nu mai aibă astfel de reacții.

„Lasă că nu o să ies așa. Stai liniștit”, a replicat Ana Pal.

„Eu sper. Eu m-am întors cu spatele data trecută și am început să râd, că dacă aveam o reacție așa doar să te fac psihic, ca Andrei data trecută, probabil se întâmpla la fel, dar eu nu vreau să ieși așa. De aceea e bine să te controlezi”, a mai precizat Iancu Sterp în cadrul competiție Survivor All Stars.

Te-ar putea interesa și: Ana Pal i-a ameninațat pe Războinici, la Survivor All Stars: „De abia aștept să dau în unul din voi. Până plec de aici cineva tot e lovit”

Te-ar putea interesa și: Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel