Zanni, amenințat cu moartea. Faimosul a făcut mărturisiri cutremurătoare la Survivor All Stars: „Eram împăcat cu gândul că mă duc, nu am implorat după milă”

Data actualizării: | Data publicării:
Zanni. Captură video: Voyo
Descriere foto: Zanni. Captură video: Voyo

Zanni a făcut mărturisiri cutremurătoare la Survivor All Stars. La doar 21 de ani, Faimosul a fost atacat de 7 persoane, care i-au pus cuțitul la gât și l-au amenințat cu moartea.

În spatele imaginii de „om dur”, cu o mulțime de tatuaje, Zanni, pe numele lui complet Zannidache Edmond Hubert, are în spate o poveste de viață impresionantă. Tânărul, în vârstă de 25 de ani, a crescut la orfelinat, iar greutățile prin care a trecut l-au făcut să devină puternic.

Zanni, amenințat cu moartea. Faimosul a făcut mărturisiri cutremurătoare la Survivor All Stars

În cadrul ediției Survivor All Stars de pe 26 martie, Zanni a făcut o mărturisire care l-a marcat în urmă cu 4 ani. Pe când avea doar 21 de ani, Faimosulului i s-a pus cuțitul la gât și a fost amenințat cu moartea. Tânărul impresionează de fiecare dată prin ambiția sa, însă recunoaște că experiențele prin care a trecut l-au făcut să devină un luptător. El spune că acum poate trece peste orice obstacol, fără a se lăsa doborât.

„După ce am câștigat Survivor, toată lumea a crezut că eu o să consum, o să mă apuc de rele, de nefăcute. Eu am felul meu de a fi, să mă exteriorizez, să mă tatuez. Lumea crede că am obiceiuri de a consuma. Am fost într-un loc când eram mai mic și unii m-au încercuit, mi s-a pus la gât un obiect ascuțit și în momentul acela am crezut că gata, mă duc.

Orice poate să mi se întâmple acum că pot să trec peste fără să plâng, fără să schițez nimic. Da, poate mă afectează, dar pot să trec peste. Mi s-a pus cuțitul la gât acum vreo 4 ani. Eu nu schițam nimic. Mi s-a întâmplat asta, dar nu am cerut milă și nu erau niște oameni care să îmi pună cuțitul la gât la mișto”, a mărturisit Zanni în cadrul emisiunii Survivor All Stars.

Captură video: Voyo

Te-ar putea interesa și: „Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

„În momentul ăla eram împăcat cu gândul că mă duc, nu am implorat după milă”

Zanni a fost atunci înconjurat de 7 gardieni care l-au lovit și l-au amenințat cu moartea, punându-i cuțitul la gât. Faimosul a mărturisit că a acceptat soarta, fiind împăcat cu gândul că va muri. Nu a implorat milă și nu s-a opus, conștient de inutilitatea gestului în fața numărului mare de agresori.

„Singura opțiune era să am răbdare și să văd ce se întâmplă, că dacă le ziceam ceva sau eram obraznic nu mai eram pe aici. Îmi ziceau că mă omoară și în momentul ăla am realizat că nu e de glumă și că pot să mor, că puteau să-mi taie gâtul. Nu am zis nimic. Așteptam să văd ce se întâmplă. Am luat totul în piept.

În momentul ăla eram împăcat cu gândul că mă duc, nu am implorat după milă. Nu aveam nici ce să fac să mă împotrivesc, că erau mai mulți. În timp ce mă loveau și eram amenințat cu moartea eu doar am acceptat soarta.

Eram înconjurat de vreo 7 gardieni și eram cu cuțitul la gât. Unul îmi dădea pumni la ficat, unul îmi dădea palme peste ochi și unul era cu cuțitul la gâtul meu. Ceilalți erau puțini mai normali și au zis «Gata, lăsați-l», dar spuneau «Nu, îl omorâm pe ăsta» și eu așteptam. Nu am zis nimic”, a mai declarat Zanni în cadrul competiției Survivor Alll Stars.

Te-ar putea interesa și: Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Captură video: Voyo



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel