Zanni, reproșuri dure către TJ Miles și Ștefania. Faimosul se simte trădat de propria echipă: „M-au vorbit pe la spate”

Data publicării:

Zanni le-a adresat colegilor săi de trib nemulțumirile pe care le are la adresa lor.

După ultimele conflicte ce au avut loc la Survivor All Stars, care au izbucnit mai ales după strategia pe care a făcut-o Zanni la ultimul consiliu de eliminare, când i-a luat pe nepregătite pe Războinici și Alex Delea a părăsit competiția, Faimosul a fost dur pus la zid de către Războinici. În acest sens, chiar dacă el consideră că strategia a fost făcută pentru binele echipei, Zanni nu s-a simțit deloc susținut de către coechipierii săi, în afară de Ana Porgras, care i-a luat apărarea în fața membrilor ce au purtat în trecut culoarea albastră. Acesta a ținut să le reproșeze aceste lucruri celorlați doi coechipieri, fapt care l-a deranjat extrem de tare pe Tj Miles. 

Zanni: Am vorbit puțin de cearta mea cu Războinicii, de cum am folosit simbolul, iar Ana mi-a spus „Zanni, a fost o strategie bună, ne-ai păstrat pe noi patru, dar ți-ai pus în cap Războinicii, nu era nevoie”, mi-a zis că nu am fost susținut și să mă gândesc la mine.

TJ Miles: Nu ai fost susținut de noi?

Zanni: La fel am simțit și eu, la fel și ea, privind din exterior. I-am zis, Ana, dacă te gândești la mine, ce sfat îmi dai? Și mi-a spus să mă gândesc la mine, să nu mai fac chestii de genul.

TJ Miles: Tu crezi asta? Că nu te-am susținut?

Zanni: Eu v-am spus de ieri.

Citește și: Tensiuni uriașe între Faimoși și Războinici, după eliminarea lui Alex Delea de la Survivor: „Este diabolic ce s-a întâmplat!”

„Tu auzi ce spui? Că eu nu te susțin?”

Replicile dintre cei doi au continuat, iar Zanni a ținut să le evidențieze acestora modul în care Ana Porgas i-a luat apărarea în fața Războincilor, în momentul în care aceștia l-au pus dur la zid. În replică, TJ Miles consideră că a făcut tot ce a fost necesar pentru a-și dovedi loialitatea. 

TJ Miles: Este nemulțumit de loialitatea mea și a Ștefaniei, dar m-a deranjat puțin. Am zis „da” la strategia lui, nu am gândit-o mai mult, nu am stat să gândim oare ce o să se întâmple, că ei se supără.

Zanni: Faptul că eu m-am dus la duel, mie mi-a plăcut asta. Ana le-a închis gura când le-a zis „ce voiați, să ne eliminați?”

TJ Miles: Ok, deci vrei să o jucăm așa. Tu auzi ce spui? Că eu nu te susțin? Mereu vorbesc, dar pentru mine faptele vorbesc, nu vorbele. Am fost acolo întotdeauna, dacă nu te susțineam spuneam că nu votez.

Citește și: Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Zanni se simte trădat

Mai mult, Zanni spune că a auzit și anumite bârfe care îi vizau direct numele și care erau spuse chiar de către coechipierii săi pe care a încercat să-i salveze de la duelul de eliminare.

„În ziua cu consiliul m-au vorbit pe la spate, s-au dus și le-au spus Războinicilor că da, a fost o strategie proastă din partea lui Zanni, pe Ștefi o știam că e poate mai ușor de influențat de către Tj, au ajuns să aibă și niște discuții, iar eu când mă apropiam se opreau discuțiile. Ei erau cu Războiniciii acolo unde ei vorbeau prost de mine, ca după să vorbesc cu ei și să-mi confirme.”, mai spune Zanni.

„Eu nu am avut 100% încrede în strategie, de aia nu am simțit 100% să fiu acolo, sunt loială echipei, dar i-am înțeles și pe Războinici. Eu nu sunt ca el, dar dacă zic cu 10 propoziții mai puțin, nu înseamnă că nu sunt cu echipa.”, a completat și Ștefania.

VEZI și: Accidentare gravă la Survivior All Stars! Ana Porgras, urlete de durere: „Mă doare rău. Nu-l mișca, te rog, că mor”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel