Andreea Tonciu, în stare de șoc: „Puteam să fac comoție cerebrală. Eram desfigurată”. Cum se simte vedeta acum

Data publicării:

Andreea Tonciu a trecut prin clipe de coșmar în urmă cu puțin timp, când s-a confruntat cu o problemă gravă de sănătate. 

Andreea Tocniu a trecut prin clipe cumplite acum câteva zile, când a ajuns de urgență pe masa de operație. Totul a pornit de la un punctuleț pe care bruneta îl avea la ochi și pe care cosmeticiana sa l-a interpretat ca fiind un simplu coș. Când a tras însă de el, vedeta avea să afle că situația este mai gravă decât ar fi preconizat, iar acolo se afla de fapt un chist. În doar câteva ore, fața Andreei s-a inflamat, iar aceasta s-a dus de urgență la spital. Acolo a aflat de fapt cu ce se confruntă și care erau riscurile dacă vizita ei la instituția medicală ar mai fi întârziat. 

„În jurul ochiului, lângă ochi am avut un chist foarte mic, ca un punctuleț, nu se observa, nu era așa vizibil. Ducându-mă să mă pensez la cosmeticiană, a crezut că este un coș și a umblat la el. Și atât a trebuit! Mi l-a declanșat și m-am umflat, am fost umflată în jurul ochiului. Mi s-a umflat și chistul și crede-mă.... zici că eram desfigurată! În patru zile mi s-a umflat partea dreaptă a feței și am crezut că mor, când m-am văzut dimineața în oglindă. Am ajuns la o clinică privată în București și mi-a spus că, dacă nu ajungeam puteam să fac comoție cerebrală, pentru că infecția coborâse sub ochi. Putea să ajungă la creier. Am luat un tratament cu antibiotic timp de șapte zile. După, am intrat în operație.”, a spus Andreea Tonciu în cadrul emisiunii Theo Show. 

Andreea Tonciu, de urgență la spital în urmă cu câteva luni

Nu este însă primă dată când vedeta se confruntă cu probleme de sănătate. Andreea Tonciu și-a băgat fanii în panică în urmă cu ceva timp, după ce a postat o fotografie în mediul online, în care aceasta era la spital. Ora era una extrem de târzie, trecută de miezul nopții, semn că bruneta a trebuit să ajungă de urgență la spital, în urma unor probleme de sănătate. Andreea Tonciu a ținut să clarifice situația, imediat după ce a ieșit din unitatea medicală, spunând faptul că, de data aceasta, are probleme cu ochii. Fosta concurentă de la Survivor le-a explicat fanilor că a ajuns pe mâinile specialiștilor, din cauza unor dureri foarte mari.

"Da dragilor. Nu am scăpat de una, dau de alta. Bineînțeles, iar am ajuns la spital, dar acum cu o problemă oftalmologică. Am ochii super injectați. Vreau să îmi spuneți dacă sunteți curioși să mă întrebați ce am pățit. La ora aceasta eu sunt în drum spre casă și sper să mă lase durerile, pentru că toată ziua m-au durut ochii.", a mărturisit atunci Andreea Tonciu în mediul online.

Andreea Tonciu, conflict aprins cu Alexandra Ungureanu: ”Foarte perversă. N-am suportat-o deloc”

 

 

Vedeta a avut probleme cu kilogramele în plus, după Survivor

Bruneta nu a avut doar probleme de sănătate după competiția din Republica Dominicană, ci a avut probleme și cu kilogramele în plus. Aceasta le-a povestit fanilor atunci, pe rețelele de socializare, faptul că nu mai reușește să își recapete forma fizică de invidiat și nu mai este deloc mulțumită de cum arată. Mai mult, aceasta le-a dezvăluit atunci urmăritorilor și că a început să facă mai multe proceduri, care să-i ajute silueta.

„Unde credeți că ajuns? După ce am participat la acel show tv am pus câteva kilograme în plus. Eu nu mă pot vedea așa, așa că am început deja tratamentul. Vara se apropie și vreau să arat din ce în ce mai bine. Eu când mă îngraș, pun doar la burtă. Cu aparatul ăsta scap de grăsime și de celulită și o să am un corp perfect la vară. De abia aștept să scap de această grăsime și celulită de pe burtă”, a spus Tonciu pe Instagram, în timpul procedurii.

În ce relații a rămas Andreea Tonciu cu Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan: ”Toată lumea mă întreabă”. De partea cui este bruneta în proces



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel