Andreea Tonciu, de urgență la spital: "Sper să mă lase durerile". Ce a pățit vedeta în miezul nopții

Data publicării:

Andreea Tonciu a ajuns din nou pe mâinile medicilor, după ce a avut dureri foarte mari.

Andreea Tonciu și-a băgat fanii în panică, după ce a postat o fotografie în mediul online, în care aceasta era la spital. Ora era una extrem de târzie, trecută de miezul nopții, semn că bruneta a trebuit să ajungă de urgență la spital, în urma unor probleme de sănătate. Andreea Tonciu a ținut să clarifice situația, imediat după ce a ieșit din unitatea medicală, spunând faptul că, de data aceasta, are probleme cu ochii. Fosta concurentă de la Survivor le-a explicat fanilor că a ajuns pe mâinile specialiștilor, din cauza unor dureri foarte mari.

"Da dragilor. Nu am scăpat de una, dau de alta. Bineînțeles, iar am ajuns la spital, dar acum cu o problemă oftalmologică. Am ochii super injectați. Vreau să îmi spuneți dacă sunteți curioși să mă întrebați ce am pățit. La ora aceasta eu sunt în drum spre casă și sper să mă lase durerile, pentru că toată ziua m-au durut ochii.", a mărturisit Andreea Tonciu în mediul online.

Andreea Tonciu a fost pusă recent pe perfuzii

Se pare că problemele se țin lanț de vedetă, pentru că, în urmă cu doar câteva zile, aceasta și-a speriat din nou urmăritorii, după ce a postat o poză, în care era întinsă pe un pat, cu perfuzia în mână. Deși nu a dezvăluit concret cu ce fel de afecțiune s-a confruntat atunci, situația părea destul de gravă, încât aceasta a apelat la servicii medicale la domiciliu. De asemenea, starea sa de sănătate precară pare să aibă legătură cu participarea în cadrul emisiunii Survivor, după cum a lăsat aceasta de înțeles. 

"După Dominicană.", a fost textul scris de Andreea Tonciu pe instastory.

Vedeta, în pericol să facă otită

Andreea Tonciu era destul de îngrijorată și în cadrul emisiunii Survivor, în privința stării ei de sănătate. Aceasta se ruga să fie bine, pentru a putea parcurge competiția mai departe, însă, în scurt timp, a fost eliminată.

„Pot spune că sunt fericită pentru că aproape mi-am revenit. Mă rog la Dumnezeu să nu fac vreo otită, pentru că așa mi s-a spus de la ORL, că e posibil să fac din cauza presiunii zborului s-ar putea să fac o otită mai severă, dar sper că o să fie totul bine și o să ajung cu bine în Dominicană.

Și sper să vă demonstrez tot, vreau să cunoașteți o altă Andreea Tonciu. Vreau să mă cunoașteți exact așa cum n-am mai fost vreodată. Pentru mine este o mare provocare.', spunea vedeta pe atunci, potrivit viva.

Vedeta a avut probleme cu kilogramele în plus, după Survivor

Bruneta nu a avut doar probleme de sănătate după competiția din Republica Dominicană, ci a avut probleme și cu kilogramele în plus. Aceasta le-a povestit fanilor, pe rețelele de socializare, faptul că nu mai reușește să își recapete forma fizică de invidiat și nu mai este deloc mulțumită de cum arată. Mai mult, aceasta le-a dezvăluit atunci urmăritorilor și că a început să facă mai multe proceduri, care să-i ajute silueta.

„Unde credeți că ajuns? După ce am participat la acel show tv am pus câteva kilograme în plus. Eu nu mă pot vedea așa, așa că am început deja tratamentul. Vara se apropie și vreau să arat din ce în ce mai bine. Eu când mă îngraș, pun doar la burtă. Cu aparatul ăsta scap de grăsime și de celulită și o să am un corp perfect la vară. De abia aștept să scap de această grăsime și celulită de pe burtă”, a spus Tonciu pe Instagram, în timpul procedurii.

Citește și: Cătălin Botezatu, surprins alături de Raluca Bădulescu. Cei doi au luat cina împreună/ FOTO

Viviana Sposub a dezvăluit cine o trezește în fiecare dimineață: "Mă tot sună ca să fiu gata de emisiune". Nu este vorba despre George Burcea



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel