Cosmin și Eliza Natanticu, în doliu. Cei doi au pierdut pe cineva foarte drag

Data publicării:
Captură video Youtube/ Antena Play
Descriere foto: Captură video Youtube/ Antena Play

Cosmin și Eliza Natanticu trec prin momente foarte grele, după ce au pierdut un membru important din familie. 

Cosmin Natanticu și Eliza trec printr-o perioadă foarte grea, după ce mătușa bărbatului s-a stins din viață. Vestea tristă a fost dată de partenera acestuia, care o considera pe femeie ca și pe propria mamă. Motivul morții fulgerătoare a fost o boală cruntă, care, din păcate, nu are leac. Eliza a menționat, de asemenea, că se pregăteșe să meargă la capela unde va avea loc priveghiul acesteia.

”Este o zi foarte sumbră, foarte tristă. Din păcate, mătușa lui Cosmin, care a fost ca mama mea pratic, s-a stins din viață după o luptă crâncenă cu cancerul. De aceea nu am cea mai bună stare astăzi, s-a întâmplat aseară pe la ora 20, iar pe la ora 24 am aflat. O să merg la Capelă.”, a declarat Eliza Natanticu, potrivit spynews.

Mama Elizei Natanticu a avut și ea cancer

Concurenta Asia Express, Eliza Natanticu, a dezvăluit recent dramele care au marcat-o în copilărie. La vârsta de 11 ani aceasta și-a pierdut mama, tot din cauza acestei boli grele, iar 7 ani mai târziu și bunica, în grija căreia rămăsese.

„Mama a suferit de cancer, poate suferința s-a adunat și din cauza faptului că a fost părăsită. În general, sentimentul de dragoste neîmpărtășită și de abandon naște în organism o chestie destul de nasoală. Poate că asta i s-a întâmplat ei. Am rămas cu bunica mea, dar și aici este o poveste interesantă. Ea a fost soția lui Virgil Trofin, om important în politică pe vremea lui Ceaușescu.

Pierderea mamei a reprezentat cel mai greu moment din copilărie. Aveam 11 ani. Tatăl meu a părăsit-o pe mama când aveam un an. Dar eram prea mică să conștientizez acest lucru. Mama mereu îmi zicea că tata era aviator, deși el este actor. Însă copiii mă întrebau unde e tata. Așa îmi spunea, că este mereu plecat. Zboară, are meserie de aviator, așa că repetam povestea, dar ceilalți copii nu mă credeau. Ulterior, am aflat adevărul. Am suferit un șoc emoțional când a murit mama, cred că 10 ani de zile am fost afectată, cel puțin. Nu am mai vrut să văd teatrul, nu mai voiam să fac muzică, nici balet, nici să scriu poezii sau cântece. ”, a zis Eliza Natanticu, pentru Ego.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel