Andreea Tonciu, mărturisire șocantă: „Nu o să accept niciodată în viața mea un așa bărbat!”

Data actualizării: | Data publicării:
andreea tonciu foto:youtube/un podcast misto by bursucu
Descriere foto: andreea tonciu foto:youtube/un podcast misto by bursucu

Andreea Tonciu a mărturisit, în cadrul podcastului moderat de Bursucu', ce fel de bărbat nu o să aibă niciodată lângă ea.

Andreea Tonciu a dezvăluit standardele pe care le are în ceea ce privește alegerea unui partener de viață. În cadrul unui podcast moderat de Bursucu', Andreea Tonciu a dezvăluit că nu va accepta niciodată în viața sa un bărbat care să aibă mai puțin decât ea, subliniind că partenerul său trebuie să fie mult mai prosper decât ea.

„Bărbatul de lângă mine trebuie să aibă mult mai mult decât mine”

„Bărbatul de lângă mine trebuie să aibă mult mai mult decât mine. Niciodată nu o să accept în viața mea să întrețin eu un bărbat. Niciodată.

De ce să fac chestia asta? N-ai cum să te îndrăgostești de așa bărbați. Niciodată.

O femeie cu o coloană vertebrală n-are cum să se îndrăgostească unul care să stea toată ziua în pat și ea să se ducă la muncă și el să stea, să doarmă, să mănânce, că vine fraiera cu bani. Nu. Exclus”, a spus Andreea Tonciu. 

Te-ar putea interesa și: Ce ar schimba Andreea Tonciu la viața ei: „Executam tot ce mi se spunea, chiar dacă nu era bine”

Cu o sinceritate brutală, Andreea Tonciu a explicat că nu este dispusă să întrețină un bărbat și că nu poate fi atrasă de cineva care nu are un nivel superior de succes și independență financiară. Ea a subliniat că nu poate concepe să fie alături de un bărbat care să stea în pat toată ziua și să se bazeze pe banii ei.

„Dar dacă el are un loc de muncă normal, de la ora 8 la ora 16 și câștigă 1000 de euro pe lună?”, a întrebat Bursucu'.

„Așa, și?”, întreabă Andreea Tonciu.

„Ăla nu e bun?”, a întrbat, curios, Bursucu'.

„Ba da. E bun, dar nu pentru mine, că eu am mult mai mulți bani decât mia aia de euro”, a spus Andreea Tonciu.

Într-un alt aspect discutat în cadrul podcastului, Andreea Tonciu a clarificat că nu se uită la un bărbat în funcție de mașina pe care o conduce, ci mai degrabă la statutul său financiar. Ea a subliniat că, pentru ea, este important ca bărbatul de lângă ea să aibă un nivel de trai mai ridicat decât al ei și că nu ar fi atrasă de cineva care să nu se ridice la aceste standarde.

Te-ar putea interesa și: Cum ar arăta bărbatul ideal pentru Carmen Tănase: „Fără această condiție, nu există. S-a terminat”

„Păi, eu aveam Range Rover, mă uitam la Skoda?”

Când a fost pusă în situația ipotetică de a-și imagina soțul într-o Skoda Octavia, Andreea a răspuns fără ezitare că nu s-ar uita la el, sugerând că ar trebui să aibă o mașină mai scumpă decât a ei.

Bursucu': „Tu nu știai dacă are mașină închiriată, dar, cu toate astea, ție ți-a plăcut de el. Dacă soțul tău apărea într-o Skoda Octavia și parca lângă tine, te mai uitai sau nu la el?”

Andreea Tonciu: „Nu. Păi, eu aveam Range Rover, mă uitam la Skoda?”

Întrebată de Bursucu', dacă s-ar fi uitat la el, cu mașina pe care acesta o are, Andreea Tonciu a zis: „Nu, că am mașină mai nouă decât a ta. Trebuie să fie mai bună. Îmi place ca bărbatul de lângă mine să aibă mult mai mult decât am eu. Niciodată nu aș umbla cu un bărbat care să aibă mai puțin decât am eu”. 

Bursucu': „În momentul în care l-ai văzut pe soțul tău, ai simțit fluturașii de la el sau de la mașină? Că e important”.

Andreea Tonciu: „De la ambele, Bursucule”. 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Ana-Maria Bugiu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel