Andreea Raicu, rețeta unui antreprenor de succes. Ce sfaturi are pentru femeile care vor să intre în afaceri: „De foarte multe ori ești în energia masculină ”

Data publicării:

Andreea Raicu, fostă prezentatoare TV, se bucură astăziu de un succes uriaș în afaceri. Vedeta a împărtășit cu fanii secretele reușitelor ei și a venit și cu o serie de sfaturi pentru cei care își doresc să devină antreprenori. 

Andreea Raicu spune că mediul de afaceri este unul extrem de solicitant și că ajungi să muncești mai mult decât dacă ai fi angajat. Ea subliniază că antreprenoriatul înseamnă mai multe sacrificii și mai mult timp dedicat, decât un job obișnuit. 

”Oamenii care vor să devină antreprenori aș vrea să știe că să devii antreprenor înseamnă să muncești foarte mult. Să muncești mai mult decât poți să îți imaginezi, să poți să faci față tuturor situațiilor, să găsești soluții de fiecare dată când apare o problemă, să faci lucruri pe care nu ești obișnuit să le faci și să te motivezi singur, de fiecare dată când pare că ți-ai pierdut motivația. Foarte mulți oameni își imaginează că fiind antreprenor ai mai mult timp la dispoziție, câștigi foarte mulți bani din prima și poți să faci absolut ce vrei. Bineînțeles că poți să faci toate lucrurile astea dar să îți asumi consecințele. Ideea este că dacă ești antreprenor muncești foarte mult.”, a spus Andreea Raicu, într-un video pe Instagram.


Ce sfaturi are pentru femeile care vor să intre în afaceri


Andreea Raicu a lăsat televiziunea pentru a se dedica afacerii sale. Are un brand de haine, cu care are un mare succes, dar reușește să adune sume frumoase și din mediul online- are o revistă online, vinde programe de dezvoltare personală și, în plus, are mai multe contracte de imagine cu care este remunerată regește. Ea le încurajează pe femei să prindă curaj și să își urmeze visul.


”Dacă ești femeie, atunci când ești antreprenor, de foarte multe ori ești în energia masculină pentru că e nevoie să faci, să dezvolți, să găsești soluții, să fii tot timpul în acțiune, să găsești soluții, să fii acolo, ceea ce te face să îți mai pierzi din trăsăturile care definesc o femeie și o fac să fie frumoasă și anume blândețe, răbdare, acea atitudine calmă și recunosc că în perioadele în care sunt în acțiune și mie mi se mai întâmplă asta și bărbații din jurul meu îmi reamintesc.”, a mai spus Andreea Raicu.

Care a fost rețeta succesului pentru ea

”Eu recunosc că sunt o femeie care stă foarte mult în minte și cred că asta ține și de personalitatea mea, dar și de ceea ce fac și mi-a fost foarte greu să mă împac cu acest lucru pentru că uneori e foarte obositor să analizezi atât de mult, să fii tot timpul atent la lucruri, să fii tot timpul în cap și să analizezi. A trebuit să accept și să văd ce pot face cu asta în așa fel încât să fiu în corp, ca să fiu prezentă și să fiu atentă la tot ce mă înconjoară și asta fac cu ajutorul meditației și cu ajutorul conștientizării al fiecărui lucru pe care îl fac în fiecare moment.”, a mai spus Andreea Raicu, potrivit SpyNews.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel