Andreea Perju, reacție tranșantă după divorț: „Nu m-am despărțit ca să mă călugăresc. Nu mă duc la mănăstire”

Data publicării:

Andreea Perju crede într-o nouă relație, după divorț.

Andreea Perju anunța în urmă cu câteva luni faptul că ea și soțul ei au decis să pună punct unei căsnicii de 13 ani. În ciuda încercărilor pe care cei doi le-au făcut de-a lungul timpului, mariajul nu a putut fi salvat, motiv pentru care divorțul a venit și el inevitabil. Acum, actrița spune că, pe viitor, crede că în viața ei va intra un nou bărbat, întrucât își dorește să-și petreacă viața alături de altcineva. De asemenea, mai în glumă, mai în serios, aceasta spune că nu are de gând să se călugărească, chiar dacă a trecut printr-un divorț și are doi copii.

„Cred că va veni un moment în care nu neapărat că o să-mi refac viața, pentru că viața mea e foarte frumoasă. Sunt extrem de recunoscătoare pentru ceea ce trăiesc în prezent. Cred însă că, la un moment dat, va intra altcineva în viața mea, lucru care e firesc. Nu vreau să mă duc la mănăstire. Nu m-am despărțit ca să mă călugăresc. Sunt însă împăcată cu ceea ce mi se întâmplă acum, cu faptul că învăț să trăiesc și singură.”, a declarat Andreea Perju, pentru click!.

Citește și: Andreea Perju, apariție îngrijorătoare în mediul online: „Nimeni nu are dreptul să treacă prin așa traumă”. Actrița, plină de vânătăi

Vedeta nu crede în singurătate

Mai mult, vedeta spune că nu crede într-o viață trăită fără un partener, întrucât oamenii sunt făcuți pentru a conviețui împreună, un motiv un plus pentru a-și găsi un nou iubit.

„Eu, de exemplu, nu cred în singurătate. Cred foarte tare că suntem făcuți să trăim în doi. Ce-i drept, în ziua de azi, se tot promovează acest lucru pentru self-esteem (încrederea în sine, n.r.), dar eu nu cred în asta.”, a continuat actrița.

Citește și: Motivul divorțului dintre Andreea Perju și fostul soț: „Mi-a luat patru ani să mă decid”

Cine a ajutat-o să treacă peste această perioadă grea

Perioada în care s-a produs ruptura nu a fost deloc una ușoară, însă vedeta a avut parte de ajutor, pentru a trece liniștită prin această perioadă. Andreea Perju spune astfel că, chiar fiicele ele au fost cele care i-au oferit sprijinul necesar și au făcut-o să se echilibreze în ceea ce a fost o perioadă extrem de dificilă.

„Cele mai importante în perioada respectivă au fost chiar fetițele. A fost important inclusiv ca eu să-mi găsesc liniștea și echilibrul. De aceea nici nu vorbesc despre asta și nici nu voi vorbi și nici nu am vorbit decât într-un moment în care am simțit că sunt într-un echilibru. Cred că ce-mi rezervă vitorul e de bun augur. Sunt un om pozitiv, am invățat să văd partea bună a lucrurilor. Cred că, în fiecare zi, evoluăm și din întâmplările mai puțin nefericite, ulterior, ni se arată și ceva pozitiv.”, a mai spus ea. 

 

În cele din urmă, actrița spune că în momentul de față este extrem de liniștită cu viața pe care o are, chiar dacă anul divorțului a fost unul foarte dificil, plin de o încărcătură emoțională. 

„Sinceră să fiu, se vede că sunt liniștită și împăcată. Anul trecut a fost un an nu neapărat anevoios, e prea mult spus, dar a fost un an în care am simțit că am trăit cât în cinci ani.”, a mai spus ea. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel