Andreea Perju, apariție îngrijorătoare în mediul online: „Nimeni nu are dreptul să treacă prin așa traumă”. Actrița, plină de vânătăi

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Andreea Perju, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Perju, Instagram

Andreea Perju s-a afișat cu o vânătaie uriașă pe față.

Andreea Perju a dezbătut pe rețelele de socializare un subiect extrem de sensibil pentru foarte multe femei din țara noastră. Actrița a publicat o fotografie în care are o vânătaie uriașă pe față, iar în descriere a vorbit despre violența domestică, un subiect în care multe persoane se regăsesc. În țara noastră, anul zeci de femei trăiesc astfel de abuzuri fie pe propria piele, fie sunt martore la astfel de situații neplăcute care le pot lăsa urmări grave pe viață. Chiar dacă în cazul Andreei Perju este vorba doar despre un machiaj bine pus la punct, actrița a ales să le transmită un mesaj extrem de important femeilor care o urmăresc și care au experimentat această situație pe pielea lor.

„Ieri am postat pe story o fotografie cu acest makeup și, deși am scris “ultima secvență”, am primit zeci de reacții. Cred că am declanșat un soi de traumă colectivă pentru că, din păcate, multe dintre noi ne-am văzut mamele și bunicile bătute, sau poate chiar noi am trecut prin astfel de episoade. De aceea, din punctul meu de vedere, niciun bărbat care poate să îi facă așa ceva unei femei, nu merită să facă parte din viața ei. Fetelor, oricât de greu v-ar fi să vă desprindeți, plecați dintr-un mediu toxic și abuziv. NIMENI, da’ nimeni, nu are dreptul să vă treacă prin așa traumă, să vă minimalizeze și să vă trateze ca pe o proprietate. Iar un copil crescut într-un astfel de mediu va duce mai departe violența fizică considerând-o normalitate. Știu că nu e ușor să vorbim despre acest subiect dar el există și, din păcate, în acest moment este foarte prezent în societatea noastră. Aveți grijă de voi ! Sunteți îmbrățișate.

PS : la mine e doar un makeup dar recunosc că mi-a declanșat ceva trăiri din copilărie care mi-au făcut pielea de găină.”, a scris Andreea Perju pe Instagram.

Te poate inteers ași: Andreea Perju, drama care i-a marcat copilăria. Mama ei a fost răpusă de o boală nemiloasă: „Îmi spunea: Eu o să mor și tu trebuie să fii tare"

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANDREEA PERJU (@andreea.perju)

Andreea Perju a divorțat de soțul ei

Andreea Perju și soțul ei au pus recent capăt unei relații de aproximativ 13 ani. Chiar dacă cei doi au împreună și două fetițe, care le-au îngreunat și mai mult decizia finală, vedeta a fost cea care a spus stop. În concepția Andreei Perju, nicio relația nu trebuie să meargă înainte forțat, indiferent de consecințele care pot apărea. 

„Noi doi am crescut împreună, am evoluat împreună, am făcut foarte multe lucruri împreună. Adică, până să hotărăsc să o iau pe un alt drum, Cristi a fost un alfa. Doar că eu nu cred în relațiile de care ții cu dinții, doar ca să nu se termine. Și mi se pare important și ce valori le transmit fetițelor mele: faptul că, atunci când te căsătorești, rămâi în acel mariaj orice ar fi sau că e al naibii de greu să faci pasul ăsta și să iei decizia de-a pleca după o perioadă atât de lungă și de frumoasă și de-a accepta că, din păcate, nu mai poate fi salvat nimic acolo?”, a declarat actrița, pentru OK! Magazine.

Pe aceași temă: Motivul divorțului dintre Andreea Perju și fostul soț: „Mi-a luat patru ani să mă decid”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel