Motivul divorțului dintre Andreea Perju și fostul soț: „Mi-a luat patru ani să mă decid”

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Perju a oferit mai multe detalii cu privire la separarea de tatăl copiilor săi. 

Andreea Perju a uimit pe toată lumea în urmă cu ceva timp, când a anunțat faptul că divorțează de soțul și tatăl copiilor săi, după 13 ani de mariaj. Cei doi au împreună două fetițe minunate, lucru care le-a făcut decizia și mai dificilă. Totuși, vedeta spune că a amânat extrem de multe decizia, iar relația celor doi nu mai putea fi îmbunătățită în niciun fel. Așadar, cea mai bună soluție a fost despărțirea. 

„Noi doi am crescut împreună, am evoluat împreună, am făcut foarte multe lucruri împreună. Adică, până să hotărăsc să o iau pe un alt drum, Cristi a fost un alfa. Doar că eu nu cred în relațiile de care ții cu dinții, doar ca să nu se termine. Și mi se pare important și ce valori le transmit fetițelor mele: faptul că, atunci când te căsătorești, rămâi în acel mariaj orice ar fi sau că e al naibii de greu să faci pasul ăsta și să iei decizia de-a pleca după o perioadă atât de lungă și de frumoasă și de-a accepta că, din păcate, nu mai poate fi salvat nimic acolo?”, a declarat actrița, pentru OK! Magazine.

Te poate interesa și: Andreea Perju, drama care i-a marcat copilăria. Mama ei a fost răpusă de o boală nemiloasă: „Îmi spunea: Eu o să mor și tu trebuie să fii tare"

„Mi-a luat patru ani să mă decid”

Andreea Perju spune că nu a fost o decizie deloc ușoară aceea de a-i spune „adio” soțului ei. Totuși, părerile diferite au început să apară, iar relația mergea din rău, în mai rău. În acest sens, ea recunoaște faptul că a reflectat asupra acestei decizii timp de aproximativ patru ani, pentru a fi sigură că nu greșește și că face cea mai bună alegere, atât pentru ea, cât și pentru cele două fete.

„Real îți spun că mi-a luat patru ani să mă decid, iar acum suntem după un an și jumătate de când am luat acea decizie. Pur şi simplu, la un moment dat, am început să gândim foarte diferit, am ajuns să ne dorim lucruri diferite și nu ne mai întâlneam într-un punct comun. Eu nu am ce să îi reproșez lui. Iar pe noi ne vor lega întotdeauna fetele, un numitor comun extrem de important”, a mai completat aceasta, pentru sursa citată.

Te poate interesa și: Andreea Perju, operată de URGENȚĂ. Cum se simte vedeta după intervenția chirurgicală la sân: „Noi, femeile, ne punem sănătatea pe ultimul loc”

Cum au perceput fetele divorțul părinților

Cât despre modul în care cele două fete au perceput despărțirea părinților săi, Andreea spune că acestora le-a fost foarte greu și le este, în continuare. Totuși, vedeta se declară a fi norocoasă datorită faptului că are parte de doi copii deschiși, care înțeleg lucrurile și asimilează toate informațiile primite de la părinții lor. 

„Le-a fost și le este greu, dar am norocul că sunt niște copii echilibrați, pentru că s-a vorbit mult și despre orice cu ele. Sunt niște copii învățați și încurajați să-și exprime emoțiile, nemulțumirile, să pună întrebări…”, a mai spus Andreea Perju.

 

Problemele au apărut cu mult timp înainte de despărțire, povestea aceasta în urmă cu ceva timp. Totul s-a transformat într-o rutină, iar timpul petrecut în doi a fost extrem de rar, spre deloc.

„Noi, din cauza faptului că, la un moment dat, nu am mai pus deloc atenție pe relație era să o cam pierdem. Lucru care era destul de trist și mi-am dat seama că e momentul să ne recucerim și să facem lucruri pentru celălalt. Să îl surprindem. Nu mai știam să ne surprindem. Totul era despre copii sau erau probleme la serviciu (…) Au tot trecut zilele așa’, a dezvăluit Andreea Preju în urmă cu ceva timp. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel