Andreea Perju, drama care i-a marcat copilăria. Mama ei a fost răpusă de o boală nemiloasă: „Îmi spunea: Eu o să mor și tu trebuie să fii tare"

Data publicării:

Andreea Perju a avut o copilărie extrem de grea. Și-a pierdut mama când avea doar 12 ani și s-a confruntat cu multe neajunsuri.

Andreea Perju vine dintr-o familie modestă. Actrița a povestit, într-un interviu pentru emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV, că mama ei făcea mari sacrificii ca ea să nu simtă că au probleme financiare. 


 "Am făcut parte dintr-o familie de oameni foarte simpli. Cand am început școala am realizat cât suntem de săraci. 

Se vindeau lucruri la bucată.....mama făcea în așa fel încât să mănânc și eu ceea ce mâncau ceilalți, dar într-o cantitate mai mică. Și nu simțeam că-mi lipsește ceva”; a povestit actrița în emisiunea de la PRO TV. 

Și-a pierdut mama când avea doar 12 ani


Actrița a povestit că a rămas fără mamă la vârsta de 12 ani. Mama ei era grav bolnavă și chiar a vorbit cu ea despre faptul că va muri. 

"Nu-mi este ușor să mă gândesc la momentul în care am pierdut-o pe mama pentru că, deși am stat doar 12 ani din existența mea lângă ea, și acum la cei 37 de ani ai mei simt nevoia de o figura cunoscută de câte ori îmi este greu.

Discuțiile dintre mine și mama, încă de pe la 11 ani, toate începeau cu "mama, eu o să mor și tu trebuie să fii tare".  Ea știa că i se apropie sfârșitul și frica ei cea mai mare a fost să nu o iau pe cai greșite sau să mă păcălească cineva.  Să fiu tare pentru mine însemna să nu plâng și ani de zile nu am putut să plâng”, a mai spus actrița. 

Andreea Perju:  „Îmi înghițeam lacrimile pentru că nu voiam să o dezamăgesc”

Mai mult, ea spune că i-a fost greu să plângă chiar și în momentul în care mama ei a murit și că simțea un soi de vinovăție, din cauză că rudele, înainte ca mama ei să se stingă din viață, îi spuneau că aceasta nu-și poate da sufletul din cauză că Andreea întra în cameră. Astfel că ea se simțea vinovată de faptul că mama ei nu putea pleca împăcată. 


"Apoi am avut momentul în care relația dintre mine și tata era tensionată și nu voiam să plâng pentru că nu voiam să le provoc milă oamenilor din jurul meu. (...) Toată lumea îmi spunea că ea nu își dă sufletul pentru că se întâmpla că eu să întru să o văd. Simțeam că ea se chinuie din cauza mea. Ea a murit noaptea și îmi aduc aminte că dormea în sufragerie și a venit bunicul meu și mi-a spus "hai să mergem să dormi în dormitor" și mi-am dat seama că a murit. Atunci îmi înghițeam lacrimile pentru că nu voiam să o dezamăgesc”, a povestit actrița.

Relație dificilă cu tatăl ei


După moartea mamei sale, Andreea a fost crescută de tatăl său, cu care spune că a avut o relație conflictuală. 

 "Cu tata, din păcâte, am avut o relație conflictuală.....I-a fost foarte greu să crească o fată pentru că el nu a fost implicat în educația mea. În momentul acesta nu pot să spun că sunt supărată pe el și am acceptat că atât a putut el să facă. Tata și cu fetițele au o relație foarte frumoasă și eu m-am dus la psiholog pentru că am realizat că lor le spune că le iubește, iar mie nu îmi spunea. Spunea că nu o să fac nimic cu viață mea. Lupta mea era să-i demonstrez tatălui meu că eu pot mai mult decât crede el. Când îi spunea Marei că o iubește mă întorceam cu spatele și mă bușea plânsul. Și m-am dus la psiholog și i-am spus că nu pot să cred că am ajuns să fiu geloasă pe copilul meu. Acum îmi spune că mă iubește”, a mai spus ea. 

Tatăl vedetei a avut mari probleme de sănătate

„Acum doi ani am aflat că tatăl meu este extrem de bolnav. Nu-mi venea să cred.Mi-au spus că are metastază în tot corpul. A fost groaznic. Și-a dorit atât de mult să trăiască încât acum este în remisie și mi-a spus că datorită nouă este în viață. I-am spus că trăiește datorită lui, că dacă nu-și dorea n-ar fi reușit”, a mai povestit ea. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel