Andreea Marin, declarații neașteptate despre Andreea Esca: "Ea se joacă mereu cu viața". Cum a caracterizat-o pe Teo Trandafir

Sursa foto: Andreea Marin, Andreea Esca, Teo Trandafir, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Marin, Andreea Esca, Teo Trandafir, instagram/ colaj foto

Andreea Marin și-a spus părerea sinceră despre Andreea Esca și Teo Trandafir.

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV. De-a lungul timpului, vedeta a dat dovadă de elegnță, dar și de foarte multă sinceritate. În cadrul unui eveniment public, Andreea Marin a făcut declarații neașteptate despre Andreea Esca, dar și despre Teo Trandafir. 

Andreea Marin, părere sinceră despre Andreea Esca

Vedeta a recunoscut că o apreciază foarte mult pe Andreea Esca, pe care o vede un exemplu pentru toți oamenii de televiziune. 

 "Pe Andreea o iubesc, pur și simplu, este un om de o calitate excepțională, un profesionist desăvârșit, dar mai ales un om cu un suflet mare.

O cunosc dincolo de micul ecran, așa cum o vede toată lumea. Și mi se pare foarte important să fiu alături de ea într-un asemenea moment, în care și profesional, dar și personal, este într-un punct solar al vieții ei.

Cinci decenii de viață și să arăți cum e Andreea Esca și să te simți în continuare copil, pentru că ea se joacă mereu cu viața, așa îți dă senzația, bineînțeles, e minunat!(...) Știu foarte bine parcursul Andreei, noi la acel moment prezentând știrile naționale, fiecare pe postul său, în paralel! De aceea am și admirat-o, pentru că făceam același lucru și pentru că vedeam foarte clar calitatea muncii Andreei! Ea e un model pentru toți oamenii de televiziune, nu doar cei care fac știri!", a declarat Andreea Marin, pentru cancan.ro.

Andreea Esca, mesaj pentru Andreea Marin

Andreea Esca i-a făcut un cadou Andreei Marin, prin care și-a arătat toată admirația, dar și sentimentele pe care le simte față de ea. Aceasta din urmă nu s-a lăsat mai prejos și a postat un mesaj pe Instagram, în care a scris câteva rânduri despre prezentatoarea știrilor ProTV, mărturisind faptul că și ea, la rândul ei, o iubește.

"Nu știu cum stă treaba la voi, dar pe mine mă iubește-n taină Andreea Esca, mi-a trimis un dar cu declarație de dragoste, nici nu a mai avut răbdare să vină sărbătorile! Nici eu, l-am și deschis! Fată cinstită cum mă știți, mărturisesc să știe lumea largă: și eu te iubesc, om frumos! Mă bucur să fiu colo sus, pe lista ta, la litera A! ", a scris Andreea Marin pe Instagram.

Andreea Marin o admiră pe Andreea Esca

Întrebată de Spectacola, acum ceva timp, despre o persoană din showbizz-ul românesc pe care o consideră atrăgătoare, Andreea Marin a dat numele celebrei prezentatoarei.

"Andreea Esca e un exemplu, bineînțeles, chiar dacă nu singurul, dar mi-ați cerut un singur nume. Îmi plac oamenii frumoși pe dinafară și pe dinăuntru, inteligenți și buni, care nu păcălesc, ci confirmă pe termen lung. ", a declarat Andreea Marin pentru Spectacola.

Andreea Marin: „Asta ține de inteligența care-i iese prin priviri”

Prezentatoarea TV a avut doar cuvinte de laudă și la adresa lui Teo Trandafir. 

Teo este o femeie frumoasă cap-coadă.(...) Asta ține de inteligența care-i iese prin priviri. Atunci când omul deschide gura și transmite o idee, îl iubești dacă ceea ce transmite îți umple sufletul, asta e Teo!", a spus Andreea Marin despre Teo Trandafir.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 21 sep 2022, 09:41 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience