Andreea Marin, plătită cu jumătate de normă la începutul carierei: „Puteam să-mi iau doar o sticlă mare de suc și plăteam în fiecare zi taxi-ul”

Data publicării:
Andreea Marin, captura video YouTube
Descriere foto: Andreea Marin, captura video YouTube

Andreea Marin a dezvăluit cum se descurca cu banii la începutul carierei.

Andreea Marin a intrat în lumea televiziunii ca reporter. Vedeta își amintește că lucra cu jumătate de normă, iar atunci când a trecut la pupitrul știrilor, avea un singur sacou. Amuzant este că oamenii aveau impresia că este vorba de o strategie de imagine și nimeni nu își închipuia că prezentatoarea TV nu își permitea să-și cumpere haine.

Andreea Marin: Doar pentru atât îmi ajungea salariul

Invitată în cadrul podcastului găzduit de Adrian Artene, Andreea Marin a vorbit despre greutățile financiare prin care a trecut la începutul carierei. 

„Am început acceptând faptul că nu putem fi de la început plătiți cum visăm. Valeriu Lazarov mi-a spus foarte clar. Asta mi s-a spus și la TVR Iași, că nu eram plătită decât cu jumătate de normă.

Puteam să-mi iau doar o sticlă mare de suc și plăteam în fiecare zi taxi-ul, de la căminul facultății până la Televiziune și înapoi.

Pentru că voiam să merg pe tocuri, ca să fiu elegantă. Doar pentru atât îmi ajungea salariul, în rest mă ajuta tatăl meu, dar puțin', a povestit vedeta, în cadrul podcastului de pe YouTube

Apoi, când a început proiectul „Surprize, Surprize”, spera că situația ei financiară de va schimba, însă nu a fost deloc așa. 

Salariul ei era mult sub nivelul sumelor încasate de prezentatoarele TV din alte țări, pe posturi similare. Însă asta nu a descurajat-o deloc pe vedetă. Șeful ei de atunci, regretatul producător Valeriu Lazarov, i-a spus că deși nu îi poate da un salariu mai mare, o poate învăța cum să facă bani mai mulți, mărturisea vedeta în urmă cu ceva timp. 

Andreea Marin, adevărul despre salariul de la „Surprize, Surprize”. Cine a învățat-o să facă bani: mi-a spus: „Eu nu voi plăti mai mult”

 

Motivul pentru care a renunțat la emisiunea „Surprize Surprize”

La vârstă de 25 de ani, Andreea Marin a fost aleasă să prezinte emisiunea Surprize Surprize, proiect care i-a adus un succes răsunător. După ani de zile de emisie, sute de emisiuni Live, vedeta s-a retras de la cârma emisiunii care a consacrat-o. Motivul a fost venirea pe lume a fiicei sale. 

Învitată în cadrul podcastului Fain & Simplu, realizat de Mihai Morar, Andreea Marin a dezvăluit că decizia de a se retrage de la Surprize Surprize i-a aparținut și că proictul nu a mai putut continua fără ea. mai mult, prezentatoarea TV a realizat emisiunea pînă în luna a opta de sarcină. 

 

„Am trăit pe picioarele mele când «Surprizele» nu au mai fost și asta pentru că am născut-o pe fiica mea, până în luna a opta am fost pe scenă. Nu m-am întors, deși Valeriu Lazarov a venit la mine acasă, îmi amintesc, dragul de el, și mi-a zis: Stai cât vrei, dar înțelege că «Surprize, surprize» nu merge înainte fără tine, nu se poate. Ești mult prea legată de acest brand și dacă am încerca cu altcineva, n-ar merge”, a povestit Andreea Marin în cadrul podcastului de pe YouTube. 

Cum a ajuns Cove să lucreze cu Andreea Marin. Surpriza de la Surprize Surprize: „Eram îmbrăcat într-o vestă de ziceai că sunt de la Asociația vânătorilor și pescarilor”


Mai mult, vedeta s-a chinuit să realizeze emisiunea până în luna a opta de sarcină, pentru a nu-și lăsa colegii fără salariu. 


„Era o decizie pe care mi-am asumat-o de când am aflat că sunt însărcinată. Mi-am dorit atât de mult acest copil încât mi-am plănuit treaba asta, mi-am plănuit să stau până în luna a opta, astfel încât să termin și ultimul sezon din acel an pentru a nu lăsa fără salariu oamenii din echipa mea, erau zeci, aproape 100 dacă îmi aduc bine aminte”, a mai declarat ea.

Andreea Marin și-a pierdut mama când avea doar 9 ani

Vedeta a crescut fără mamă, astfel că și-a dorit să fie extrem de prezentă în viața fiicei sale, cu prețul de a renunța la proiectul ei de suflet.

Andreea Marin, dezvăluiri emoționante despre moartea mamei sale: „Am devenit brusc un om matur. Tata mi-a fost stâlp” EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel