Andreea Marin, planuri inedite de Crăciun, alături de viitoarea ei soacră. Ce dezvăluiri a făcut vedeta: „Emoții mari”

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Marin, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Marin, Instagram

Andreea Marin a dezvăluit ce planuri are alături de viitoarea sa soacră, de Crăciun. 

Vedetele se pregătesc intens pentru ziua de Crăciun. Dacă pănă acum erau în fața camerelor sau pe scenă, de data aceasta au trecut în bucătărie, pentru a face cele mai delicioase preparate pentru masa de Crăciun. Printre acestea se numără și Andreea Marin, care a așteptat cu nerăbdare venirea sărbătorilor. 

Andreea Marin, planuri inedite de Crăciun, alături de viitoarea ei soacră

Frumoasa prezentatoare TV  a recunoscut că, încă din copilărie, așteaptă cu drag Sărbătorile de iarnă, pentru a petrece timp alături de familia sa și pentru a trăi bucuria din această perioadă a anului. Andreea Marin a avut parte de un trecut tumultos în ceea ce privește viața sentimentală. De mai bine de cinci ani, vedeta și-a găsit liniștea în brațele lui Adrian Brâncoveanu, fiind unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Chiar dacă nu și-a expus niciodată excesiv relația, în fața camerelor de filmat sau pe rețelele de socializare, Andreea Marin se declară a fi mai împlinită și fericită ca niciodată, lucru care se poate vedea și pe fața vedetei, care radiază de fericire. 

„Zâna Surprizelor” se înțelege de minune și cu viitoare soacră. Andreea Marin a declarat că mama partenerului său de viața este cea care îi va fi ajutor la prepararea bucatelor pentru masa de Crăciun. 

Noi gătim, am ajutorul mamei lui Adrian, la noi acasă. Preparăm tot ce se face de Sărbători, dar și mama mea din Moldova ne trimite bunătăți de acasă. Revelionul mă prinde în România, acasă, dar și la prieteni. Tot ce îmi doresc este sănătate. Dacă suntem sănătoși, dacă avem pace pentru că uite ce vremuri trăim, cred că în rest sunt doar detalii', a declarat Andreea Marin pentru PlayTech.

Andreea Marin: 'Niciodată nu am să plec din România de Crăciun'

Andreea Marin a povestit cum era Crăciunul în perioada copilăriei sale. Totodată, prezentatoarea TV a precizat că nu pleacă niciodată din țară, în perioada Sărbătorilor de iarnă. 

'Pur și simplu îmi amintesc de Crăciunul copilăriei mele cu zăpada până la ștreașina casei, cu săniuța, cu Moșul care venea în mod real cu daruri și cu ceaslovul de obrăznicii. Treaba era foarte serioasă! Îi pregăteam un cântec la pian sau o poezie. În fine, emoții mari! Scrisoarea era trimisă dinainte cu maximă seriozitate, așa am crescut, și cu părinții care pregăteau totul așa, ca în povești, acesta e adevărul, cu posibilitățile de atunci, pentru că eu am crescut în comunism.

Nu eram atât de răsfățați precum sunt copiii noștri astăzi, însă era o bucurie de care îmi voi aminti o viață. Ai mei au transmis această plăcere de a face sărbătorile frumoase pentru familie, asta fac și eu astăzi și nici prin cap nu-mi trece vreodată să plec din România de Crăciun. Întotdeauna se petrece acasă', a mai declarat Andreea Marin pentru sursa citată mai sus. 

Citește și: Andreea Marin, dezvăluiri inedite despre relația cu iubitul cu 10 ani mai tânăr: „Se ține bine bătrânica”

Cât plătește Andreea Marin pentru studiile fiicei sale. Violeta este elevă la o școală privată: "Muncesc pentru copilul meu"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel