Cât plătește Andreea Marin pentru studiile fiicei sale. Violeta este elevă la o școală privată: "Muncesc pentru copilul meu"

Data publicării:
Andreea Marin și Violeta, sursa foto Instagram
Descriere foto: Andreea Marin și Violeta, sursa foto Instagram

Andreea Marin scoate din buzunar o sumă uriașă pentru studiile fiicei sale, Violeta. Tânăra este elevă la o școală privată. 

 Andreea Marin își dorește tot ce este mai bun pentru fiica ei și a lui Ștefan Bănică, motiv pentru care scoate din buzunar o sumă uriașă pentru studiile Violetei. Tânăra este elevă la o școală privată, cu predare în limba engleză. Acolo, Violeta are parte de cele mai bune condiții.

Recent, pe rețelele de socializare, o doamnă i-a lăsat un comentariu răutăcios vedetei, spunând că își permite să scoată din buzunar sume colosale pentru a-și ține fiica la o școală privată.

„Fata Andreei Marin merge la o școală particulară, dacă își permite doamna. Particularii vă jumulesc de bani, crezi că va fi mai inteligentă?', este mesajul transmis de femeia respectivă.

La scurt timp, Andreea Marin nu s-a putut abține și i-a dat o replică doamnei.

„Nu, nu este o școală de lux, ci doar una civilizată. Este o școală privată cu un buget moderat în comparație cu celelalte, dar care oferă foarte mult în privința educației și sunt foarte mulțumiță ca părinte. Și da, muncesc în primul rând pentru copilul meu. În rest, răutățile gratuite nu își au locul aici', a răspuns Andreea Marin.

Câți bani plătește vedeta pentru școala Violetei

Conform Spynews.ro, se pare că fiica vedetei merge la o școală privată cu predare în limba engleză. Doar înscrierea în această instituție a costat 1.000 de euro, suma fiind nerambursabilă. Pentru cinci ani de educație, s-a plătit suma de 11.125 de euro, plus încă 800 de euro pentru masa primită de Violeta la școală. Pentru anii de gimnaziu, suma totală necesară pentru educația fiicei Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică s-a ridicat la un total de aproximativ 90.000 de euro, informează aceeași sursă.

Andreea Marin, mândră de fiica ei: "Îmi calcă pe urme"

Andreea Marin are o relație foarte strânsă cu fiica ei, Violeta. ”Zâna Surprizelor” a mărturist faptul că fiica ei a moștenit-o și este tare mândră de ea. Uneori nu-i vine să creadă cât de mult a crescut și cum s-a transformat într-o adevărată domnișoară: ”Timpul trece, e cât mine de înaltă, aproape, și mă citesc în ea. Amândouă suntem Violete, am moștenit numele de la mama mea, e o Violetă care îmi calcă pe urme și nu știu dacă să mă bucur sau nu de acest lucru, dar mă bucur că este o luptătoare, că este pe picioarele ei, că este un copil care nu are probleme cu indecizia, ci dimpotrivă, știe bine ce vrea și asta mă degrevează pe mine, ca părinte. Ca să spun sincer, îmi ușurează situația, mă ajută.”

Întrebată dacă are emoții pentru momentul în care Violeta o să fie curtată de băieți, Andreea marin a dat un răspuns pe măsură: ”Vom trece și prin asta, cum trec toți părinții, până la urmă. Este în firescul lucrurilor. Și dragostea este parte din viață, o parte frumoasă din viață, așa că, mama va fi acolo la nevoie.”

Deși este încă un copil, Violeta a înțeles această perioadă grea prin care am trecut cu toții. Mai mult decât atât, chiar ea a fost principala motivație pentru mama sa: ”Copilul meu m-a asigurat că nu trebuie să-mi fac probleme. Mi-a plăcut tăria ei de caracter. Se pare că semănăm pe ici pe colo, în punctele esențiale și s-a apucat de treabă, este foarte bună la școală. Sunt mândră de ea, m-a ajutat foarte mult. Erau zile în care nu apucam să mănânc nimic și ea îmi gătea.”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel