Andreea Marin, mesaj emoționant pentru mama sa: „Cu tine, am învățat zborul, căci cum altfel poți vorbi cu un înger?”. Femeia a murit când vedeta avea 9 ani

Data publicării:

Andreea Marin i-a dedicat un mesaj special mamei sale, în prima zi de primăvară.

Andreea Marin și-a dorit să imortalizeze prima zi de primăvară cu un mesaj emoționant postat pe rețelele de socializare. Pentru că luna martie este cunoscută și drept luna femeii, îndrăgita vedetă și-a dorit să îi dedice această zi specială celei care i-a dat viață și care, din nefericre, a părăsit-o mult prea curând.

Andreea Marin a trecut printr-o adevărată dramă la vârsta de 9 ani, când mama sa a murit într-un tragic accident de mașină. Chiar dacă a plecat mult prea devreme din această lume, „Zâna” spune că a învățat extrem de multe lucruri de la ea, care au ghidat-o la orice pas în viață.

„Mulțumesc, mama, pentru că m-ai învățat să prețuiesc viața! Mi-ai devenit înger când aveam 9 ani, dar cu tine am învățat să dăruiesc Mărțișorul cu dragoste, să am încredere în mine și să fiu generoasă cu ceilalți, să văd frumusețe acolo unde doar o poți bănui, să mângâi clapele pianului și să mă încarc cu sunetele pe care mi le oferă în dar, să am grijă de mine, de sănătatea mea, pentru că numai astfel pot fi izvor de bine pentru alții. Cu tine, am învățat zborul, căci cum altfel poți vorbi cu un înger, dacă nu privind mereu către cer și deschizându-ți aripile?”, a scris Andreea Marin pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa și: Interdicția pe care fiul Anamariei Prodan a primit-o din partea lui Reghecampf: „Avem problema asta. Încerc să-l conving că el nu are nicio vină”

Andreea Marin, confesiuni emoționante cu privire la pierderea mamei sale

Mama Andreei Marin s-a stins într-un tragic accident de mașină, în care se aflau toți cei patru membrii ai familiei, adică tatăl, femeia care i-a dat viață, vedeta și sora sa. Din nefericire, cea care nu a avut nicio șansă de supraviețuire a fost chiar mama Andreei Marin, care și-a lăsat ambii copii fără un părinte la o vârstă extrem de fragedă.

După această perioadă, au urmat și foarte multe greutăți pentru familia acesteia, care s-a confruntat cu probleme financiare, dar tatăl acesteia a fost chiar și cercetat pentru ucidere din culpă, demonstrându-se ulterior că de vină a fost un alt șofer care a provocat accidentul. Astfel, dacă are un regret, Andreea Marin spune că și-ar fi dorit ca mama să vadă persoana matură care a devenit astăzi. 

„Destinul ei a fost frânt pe nedrept, mult prea devreme. Mi-aș mai dori să o strâng o dată în brațe acum, la maturitate, pentru ca ea să simtă femeia de azi, pentru că m-a lăsat copil. 

Sunt sigură că i-a fost foarte greu să se înalțe la cer. Când am înțeles că nu trebuie să mă mai agăț atât de puternic de amintirea sa, pentru ca ea să se poată înălța, am avut dialogul nostru interior, în care i-am spus că suntem bine și să ne lase, să încerce să se înalțe.”, a declarat Andreea Marin, în cadrul podcastului Atceva cu Adrian Artene.

Citește și: Șerban Pavlu, complet uimit de un actorul din Clanul: „Pentru mine e un șoc. De unde are tehnica, de unde știe?”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel