Interdicția pe care fiul Anamariei Prodan a primit-o din partea lui Reghecampf: „Avem problema asta. Încerc să-l conving că el nu are nicio vină”

Data actualizării: | Data publicării:

Anamaria Prodan a dezvăluit care este în prezent relația sa cu Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan se declară a fi extrem de împlinită și fericită în prezent. A găsit, în final, liniștea pe toate planurile, după divorțul furtunos și răsunător de Laurențiu Reghecampf și este extrem de entuziasmată să vadă ce-i pregătește viața de acum încolo. Pentru se bucura de armonia deplină, impresara spune totuși că au mai rămas niște polițe neîncheiate cu fostul soț, iar acestea fac referire la copilul pe care cei doi îl au împreună. Astfel, vedeta dezvăluie că tatăl său i-a impus niște „bariere”, pe care aceasta le vede a fi extrem de nejustificate

„Mai am câteva lucruri de rezolvat cu băiețelul, trebuie semnăturile ambilor părinți, pentru a putea merge la anumite școli. Mai avem mici lupte, sper să le închidem. Cumva, fiecare are drumul vieții lui, nu ne vedem, nu vorbim, nu avem nicio legătură. Încerc să-l conving că copilul nu are nicio legătură cu lupta asta, să fie lăsat să apară în reality show, să fie lăsat să se dezvolte frumos în film, în „Complotul bonelor”, pentru că el va intra pe o platformă și are nevoie de acordul tatălui. Avem problema asta, se pare că avem și noi niște notificări primite la trust, dar este păcat, pentru că acest copil este minunat și se dezvoltă atât de frumos și trebuie lăsat să fie văzut.”, a declarat Anamaria Prodan, în cadrul emisiunii Xtra Night Show. 

VEZI și: Anamaria Prodan susține egalitatea dintre oameni: „Tu muncești și-ți cumperi o Dacie, eu un Ferrari, tot acolo suntem”

De ce și-a făcut publică relația

O perioadă mai lungă de timp, Anamaria Prodan și-a ținut relația pe care o are în prezent departe de ochii lumii. Impresara și-a dorit să trăiască discret, de această dată, și să se bucure doar alături de cele mai apropiate persoane de fericirea din prezent. Cu toate acestea, reality show-ul care se difuzează la TV nu i-a mai permis să țină povestea de dragoste departe de ochii curioșilor, motiv pentru care a fost nevoită să facă tot public. 

„Cumva toate lucrurile merg perfect, fiecare are tot ceea ce și-a dorit, astăzi suntem toți fericiți, cel puțin în familia noastră. În două zile plecăm în America. O perioadă am ascuns relația mea, am zis că cel mai bine să știe doar apropiații. Nemaiavând ce să facem, nu puteam, filmam toată ziua și nu putea să stea undeva unde să nu fie camerele.”, a continuat aceasta.

Citește și: Imagini spectaculoase din vila de lux a Anamariei Prodan. Casa de la Snagov a fost renovată complet, după despărțirea de Reghecampf

Este foarte mândră de iubitul ei

Ronald Gavril, noul iubit al vedetei, este boxer, iar notorietatea de care se bucură în America este la un alt nivel, spune aceasta. 

„Nu s-a schimbat nimic de când am făcut-o publică. Este un om care are alte preocupări, nu-l interesează bârfele, ce spune lumea. E de o modestie și un bun-simț aparte. E cuminte, liniștit în realitate. Ele este cunoscut la un alt nivel în America. Sunt mândră că merg de mână cu bărbatul meu pentru prima dată acolo, iar el mă prezintă unor oameni care nu mă cunosc pe mine, e frumos, îmi place. E o situație nouă pentru mine, te simți protejată.”, mai spune ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel