Adevăratul motiv pentru care Mihaela Bilic nu bea niciodată apă. Cu ce o înlocuiește: „Nu îmi este deloc sete”

Data publicării:
Captură video: YouTube/Cafea cu visuri
Descriere foto: Captură video: YouTube/Cafea cu visuri

Mihaela Bilic a dezvăluit motivul pentru care nu bea niciodată apă. Cunoscutul medic nutriționist preferă să o înlocuiască cu alte lichide.

Medicul nutriționist Mihaela Bilic a recunoscut că nu bea niciodată apă. Cu toate acestea, ea atrage atenția că hidratarea este esențială pentru o viață sănătoasă, motiv pentru care o înlocuiește cu alte lichide. În cadrul podcastului „Cafea cu visuri”, Mihaela Bilic a explicat că nu consumă apă pentru că nu îi palce, dar și pentru că simte un disconfort. Medicul nutriționist a subliniat că mulți oameni se confruntă cu aceeași problemă, dar nu au curajul să recunoască.

„Mie nu-mi place apa. Nu-mi place apa, ferească Dumnezeu. Nu îmi este niciodată sete și când o beau, poate e adevărat sau poate nu, mă arde. Sunt mulți oameni așa. Trebuie să vorbești tu primul și apoi ceilalți, care simt la fel ca tine, dar nu au curajul să mărturisească, capătă și ei curaj. Trebuia să găsesc soluții, nu doar de hidratare, dar să am și eu ceva în pahar, să fie colorat. Lichide ar trebui să bem un litru jumătate sau doi litri, dar lichid înseamnă și ciorbă, lapte”, a spus Mihaela Bilic, în cadrul podcastului „Cafea cu visuri”.

Cu ce a înlocuit apa: „Cu băutura asta aș putea trăi toată viața”

Mihaela Bilic a explicat că înlocuiește consumul de apă cu lapte, ceaiuri, ciorbă și cafea. Totodată, medicul nutriționist a dezvăluit că este un mare consumator de lapte și că nu ar putea să trăiască fără.

„Eu sunt la extrema cealaltă. Sunt cel mai mare consumator de lapte. Eu beau lapte cred că mai mult decât copiii. Eu nu aș putea să trăiesc fără produse lactate. Când zic lapte, zic tot, de la laptele proaspăt, până la variantele fermentate, sana, chefir, iaurt, cotese cheese, telemea. Eu beau cafeaua cu lapte de dragul laptelui și ține și de foame. Cu pâine și lapte aș putea trăi toată viața fără să mă plictisesc. Hidratare înseamnă și ciorba, și cafeaua, dar și ceaiul. Când zic ceai nu mă refer la ceaiul negru, că nu-mi place gustul. În schimb, ceaiul cu fructe lăsat la infuzat,  mai mult de 10 minute, dă o aromă plăcută”, a precizat Mihaela Bilic.

Te-ar putea interesa și: „Nu se face cancer de la carne!” Mihaela Bilic a răbufnit. Nutriționistul încurajează consumul de carne de porc

Mihaela Bilic evită și consumul de vin

Mihaela Bilic a dezvăluit că, în afară de apă, evită și consumul de vin din cauza unei intoleranțe moștenite de la mama sa. Medicul nutriționist a explicat că nu poate metaboliza alcoolul așa cum ar trebui, ceea ce îi provoacă disconfort imediat după consum. 

„Eu cu vinul nu le am. Eu m-aș duce oricând în Franța și în Italia pentru degustările de vin, mai ales dacă vin la pachet cu brânză, că de obicei vinul se degustă cu brânză sau mezeluri. Din tot acest platou îmi plac mult mezelurile și brânzeturile.

La capitolul vin am o problemă. Am moștenit de la mama un fel de intoleranță la alcool, adică nu ai destulă enzimă să-l metabolizeze și atunci pe mine alcoolul pe mine mă lovește direct în cap, în ceafă. E bine și nu e bine că nu-mi place. Mie apa nu îmi place, vinul nu-l procesez așa cum trebuie și atunci e foarte greu ca adult. Să bei ce? Sucuri nu pot, că sunt cu zahăr”, a mai spus Mihaela Bilic.

Te-ar putea interesa și: Mihaela Bilic demontează mitul despre fibrele din alimente: „Fibrele nu au niciun rol nutritiv. Zero calorii”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel