Andreea Marin, la spital din cauza epuizării. Sacrificiile pe care vedeta le-a făcut până acum, de dragul succesului: „Am ajuns să pic de oboseală”

Data publicării:

Andreea Marin a povestit consecințele cu care vine la pachet faima.

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute persoane publice de la noi din țară, care s-a bucurat de o notorietate aparte, odată cu trecerea timpului. A intrat în lumina reflectoarelor cu ani de zile în urmă și a reușit să-și păstreze faima până în ziua de astăzi, chiar dacă trendurile s-au schimbat, iar în domeniu au pătruns noi și noi imagini. Cu toate acestea, succesul nu vine la pachet doar cu beneficii, povestește Andreea Marin, care spune că a ajuns și pe patul de spital, din cauza epuizării.

„Am avut nenumărate momente în care am simțit oboseala, epuizarea. Nu le mai știu numărul. Le-am depășit cu greu, uneori am ajuns în spital, am ajuns să pic, pur și simplu de oboseală. Lucrurile mari nu se fac cu eforturi mici. În meseria pe care mi-am ales-o nu este vorba doar despre muncă fizică, ci și de creativitate, de dorința de a veni mereu cu ceva nou, dar și de muncă fizică pentru că uneori le facem pe toate. Cel puțin așa am făcut eu lucrurile, sunt producător de ani buni și asta înseamnă să te intereseze tot ce ține de bucătăria produsului tău”, a dezvăluit Andreea Marin pentru Spynews.

Citește și: Alimentele care nu lipsesc de pe masa Andreei Marin. Ele au ajutat-o să slăbească 14 kilograme în doar patru luni

Abia acum a început să simtă fericirea

Chiar dacă în trecut se bucura de o notorietate foarte mare, dar și de succes pe toate planurile, „Zâna Surprizelor” spune că acest lucru nu i-a garantat, însă, și fericirea, în ciuda concepțiilor pe care le au oamenii de acasă. Vedeta spune că abia acum, de ceva vreme, a început să înțeleagă și să simtă pe pielea sa noțiunea de bucurie, pe care o experimentează la maximum, fiind extrem de împlinită nu doar pe plan profesional, ci și pe plan personal, acolo unde trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu.

„Pentru mine fericirea vine abia acum, la 40 și de ani, aproape 50, când înțeleg că de fapt înseamnă moderație, înseamnă echilibru. Fericirea nu trebuie să o cauți nici acolo unde crezi că atingi cerul cu mâna, nici în strălucirea unei clipe, fericirea stă în calmul ce se așază în tine, când știi cine ești. Ești fericită că poți comunica, în primul rând cu interiorul tău, când te simți bine cu tine, cu cei din jurul tău. Succesul nu este egal cu fericirea! Nu este o fericire pe termen lung, este o clipă, o strălucire de moment și vine după atât de multă muncă, încât nu mai ai puterea de a te bucura cu adevărat”, a mai spus vedeta.

VEZI și: Andreea Marin nu mai doarme noaptea din cauza plecării Violetei de acasă. A început pregătirile intense pentru admiteri

Sănătatea, pusă în pericol de succes

Chiar dacă vedeta nu a luat atitudine încă de la primele semnale pe care corpul i le-a oferit, când acestea s-au agravat, Andreea Marin a apelat numaidecât la ajutorul medicilor specialiști. Vedeta nu și-a făcut toate investigațiile în România, ci în Turcia, acolo unde a aflat exact cu ce se confrunta la vremea aceea. 

“Aveam nişte simptome de câţiva ani. Nu erau nişte simptome foarte grave, dar mă incomodau. De ce să nu fii sănătos dacă ai această posibilitate? Am auzit-o pe Andreea Răducanu povestind că avea o problemă şi a rezolvat-o în Turcia. Am reţinut informaţia şi m-am gândit să merg şi acolo. Dar nu am făcut-o imediat, ci doar după trei luni. Mi-am luat un bilet de avion şi am ajuns acolo. Imediat doctorii au bănuit ce ar putea fi. Mi-au făcut şi analize ca să se dovedească ce am. Nu este vorba despre cancer. O biopsie nu se face numai pentru a descoperi un cancer”, spunea vedeta, în urmă cu ceva vreme, într-o emisiune TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel