Andreea Marin, dorința de ziua ei. Vedeta împlinește 47 de ani: „Nu poți avea totul în viață”

Data publicării:
Andreea Marin, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Marin, foto Instagram

Andreea Marin împlinește 47 de ani pe 22 decembrie. Prezentatoarea TV a dezvăluit ce își dorește de ziua ei.

Pentru Andreea Marin, decembrie este cea mai specială lună din an. Fiica sa, Violeta, este născută în decembrie, vedeta își sărbătorește și ea ziua de naștere în decembrie. Tot în decembrie sărbătorim și Crăciunul, o sătbătoare de suflet a vededetei. 

Într-un interviu pentru TVMania, Andreea Marin a dezvăluit ce înseamna pentru ea perioada sărbătorilor de iarnă și cum se pregătește să îl aștepte pe Moș Crăciun.

Citește și: Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Andreea Marin / EXCLUSIV

 „Decembrie este o lună plină pentru mine mereu și, spre finalul ei, e întâi ziua Violetei (pe 15 decembrie a împlinit 14 ani, n.r.), apoi a mea (47 de ani, pe 22 decembrie, n.r.), apoi Crăciunul și finalul de an… Vreau să fiu acasă, nicăieri altundeva nu e mai frumos și mai bine pentru mine, sincer. Oameni dragi, căldura sufletească, brazii împodobiți, masa cu bunătăți, clinchete și sunet de pian, pisicile leneșe și cățeii agitați, dar și ciripit de păsărele în gospodăria noastră… și lui Moș Crăciun îi place popasul la noi!”, a declarat vedeta pentru tvmania.ro.

Am fost acasă la Andreea Marin. Toate secretele, dezvăluite la interviurile Spectacola și DC News

Dorința de ziua ei


De ziua ei, vedeta nu își dorește cadouri, ci se roagă la Dumnezeu să îi aducă liniște și sănătate. 

„Pace interioară și echilibru, sănătate și dragostea pe care o am să rămână acolo, ca o pavăză a mea. Nu poți avea totul în viață, dar prețuiesc ceea ce mi-a dăruit Dumnezeu și iubesc oamenii puțini și buni care-mi sunt alături, la bine, dar și la greu. Și sănătate, că-i mai bună decât toate, pentru noi toți!”, a mai spus vedeta.

 

Citește și: Andreea Marin, la 20 de ani de la aventura pe Kilimanjaro: "Caută-ți muntele și urcă-l! După o astfel de experiență, ești cu totul alt om” EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel