Andreea Marin, dezvăluiri neștiute din trecutul său: "Da, am aflat că am fost înșelată"

Data publicării:
Andreea Marin, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Marin, sursa instagram

Andreea Marin a făcut dezvăluiri neștiute din căsniciile anterioare .“Zână a Surprizelor”  a recunoscut că a fost înșelată.

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV. Deși a avut mereu succes pe plan profesional, ei bine, pe plan sentimental lucrurile nu au stat așa. “Zână a Surprizelor” are trei căsnicii eșuate, dar acum se pare că și-a găsit fericirea în bratele lui Adrian Brâncoveanu.

 

Andreea Marin, în pragul sinuciderii din cauza depresiei: „A fost un efect secundar al unui medicament luat fără indicație”

 

De-a lungul celor trei căsnicii, Andreea Marin a trecut prin momente dezamăgitoare.  În anul 1995, Andreea Marin s-a căsătorit cu Cristian Gheorghiţă, iar mariajul lor a ajuns la sfârșit trei ani mai târziu. La 11 ani distanță, în luna ianuarie a anului 2006, Andreea Marin şi-a încercat din nou norocul alături de Ştefan Bănică Junior. Nici de data aceasta vedeta nu a avut noroc, astfel că în 2013 a divorțat.  La un an distanță, Andreea Marin radia de fericire în brațele lui Tuncay Ozturk, dar nici de data aceasta nu a fost să fie.

Recent, Andreea Marin și-a deschis sufletul și a recunoscut că a fost înșelată.

“Da, am aflat și că am fost înșelată de fostul partener de viață, din căsnicia anterioară. Din punctul meu de vedere, pe o scară de la 1 la 10, durerea infidelității ajunge la 11”, a mărturisit Andreea Marin, potrivit Antena Stars.

 

Acum, Andreea Marin și Constantin Brâncoveanu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt împreună de mai bine de 4 ani, dar cu toate astea, au preferat să fie extrem de discreți în ceea ce privește relația lor.

Citește și: Cine este și cum arată sora Andreei Marin. Prezentatoarea Tv a făcut dezvăluiri inedite din copilărie/ FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel