Cine este și cum arată sora Andreei Marin. Prezentatoarea Tv a făcut dezvăluiri inedite din copilărie/ FOTO

Data publicării:
Andreea Marin, instagram
Descriere foto: Andreea Marin, instagram

Toată lumea o știe pe Andreea Marin, însă puțini sunt cei care știu cine este și cum arată sora ei.

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV. Zâna Surprizelor este foarte discretă când vine vorba despre viața personală, motiv pentru care puțini sunt cei care știu că vedeta are o soră pe nume Cristina Chiser, în vârstă de 41 de ani. Sora Andreei Marin a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor și este cu cinci ani mai mică decât prezentatoarea Tv.

 

Andreea Marin a povestit în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”,că a avut grijă de sora ei mai mică, după ce au rămas orfane de mamă. 

 „Am avut un sentiment de protecție extrem de puternic, pentru că sora mea era atât de mică și o vedeam atât de fragilă, avea doar 4 ani pe atunci.

Și nu a fost ușor, mai cu seamă că tatăl meu la acea vreme nu era deloc puternic.

Pierderea mamei l-a rănit cumplit, rămăsese cu două fete mici. Plângea în fiecare seară, eu încercam să fiu matură, să echilibrez situația. Nu știu cât am reușit, am rămas mereu în picioare, protejându-i pe cei dragi, dar eram un copil. Undeva mai târziu, la maturitate lucrurile acestea se decontează.

Am ajuns la maturitate într-un punct în care eu nu trăisem niște etape din viață. Nu mi-a fost ușor, a fost un dezechilibru, am avut nevoie și de un terapeut să mă ajute să-mi recapăt cumva copilăria furată de destin, de nimeni altcineva. Însă, sunt puternică. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a dat această forță de a trece prin toate până acum”, a mărturisit Andreea Marin.

 

Într-un interviu pentru agențiadepresamondena, Andreea Marin a spus că o admiră pe Cristina pentru tot ce a făcut de-a lungul vieții.

„Îi admir vocația de mamă. Este o mamă extraordinară! Ea și soțul ei sunt pe aceeași lungime de undă la acest capitol: își cresc copiii singuri, fiind ajutați doar ocazional de bunicii micuților.  Plus că muncesc cot la cot la propria afacere, e mare lucru că se înțeleg atât de bine!”,  povestea Andreea Marin.

 

Cristina Chiser, sora Andreei Marin activează în domeniul afacerilor. Aceasta deține un salon de înfrumusețare și are un copil în vârst de 14 ani.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel